הצלחת הטיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחת הטיפול?
    מתעניינת
    21/02/2009

שלום, למיטב הבנתי הטיפולים הראשונים לא צלחו מכיוון שנעשה שימוש בסיב לא נכון שהגיע לארץ (חד פעמי ולא רב פעמי). כעט משהסיב הנכון הוכנס לשימוש והלקוחות נקראו לטיפולים חוזרים. נראה כי גם לאחר טיפול שני, אין נכון לעכשיו תוצאות משביעות רצון. ממה שראיתי כאן בפורום ניתנות תשובות מעורפלות ללקוחות הלא מרוצות, כגון "נראה כי קיבלת טיפול מסור" ו"אנחנו לא הגורם להפנות אליו שאלות אלו". אשמח לתשובה ישירה, כנה ורשמית בנושא אי שביעות רצון מהטיפול. אני מודעת לעובדה כי אתם הרופאים ואינכם מתעסקים בנושאי בירוקרטיה וכספים, אך הייתי שמחה אם גורם רשמי יפרסם תגובה בפורום זה בו התאספה קבוצת לקוחות לא מרוצים, אשר תוהים לגבי מהימנות הטיפול ומדיניות החזרת הכסף וכדומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצלחת הטיפול?

הוספת תגובה

• לכל הלא מרוצות

ברוריה
    22/02/2009

שלום לכן בנות, גם אני עשיתי טיפול המסת שומן בלייזר לפני כחודש וחצילעת עתה אינני רואה תוצאות בכלל, ואני לא מדברת על הכאבים שהיו לי והסבל. אני לא אופטימית, ומאמינה שלא אראה תוצאות גם לא בתום 3 חודשים, כפי שהם מבטיחים.אין בכוונתי לעשות טיפול שני. אני יכולה להציע לכולכן את מה שאני מתכוונת לעשות בעצמי: להגיש תביעה לתביעות קטנות ולקבל את כספי בחזרה! בהצלחה לכולכן! ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני כנראה בדרך לשם

איי17
    22/02/2009

עשיתי טיפול חוזר לפני חודש ושוב, כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברוריה

קמילה
    26/02/2009

ברוריה, תרשמי את כתובת המייל שלך בבקשה. יש לי משהו לכתוב לך קמילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקמילה

ברוריה
    26/02/2009

כתובת המייל שלי היא [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו