מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מרוצה מאד מדר' שפירו אולג
רבקה פלדמן11/10/2010אני מטופלת 7 שנים אצל דר' שפירו ואני מאד מרוצה !!!
כמותי עוד אלפי לקוחות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני תוהה לאן נעלמו מנהלי הפורום!!!!ביוטי01/03/2009
התגובה האחרונה שניתנה בפורום ע"י מנהליה היתה ב-17.2 מאז חלפו שבועיים והועלו מספר הודעות שאף אחת מהן לא זכתה לתגובה. בנוסף גם הודעה נוספת שלי פשוט נמחקה מאחר ונאמרו בה דברים שככל הנראה לא היו לרוחם של המנהלים. לצערי התחושה שבכל הפורומים בנושא סמרטליפו יש התעלמות מהבעייה ומטטאים מתחת לשטיח את הטענות הקשות שמועלות ע"י כל המטופלים. מה שאני מסיקה מכל ההתנהלות וההתעלמות הזו שכל העוסקים בטיפול הזה מודעים לבעייתיות ולא מודים בכך בכדי שלא תהייה התארגנות של כל המטופים המאוכזבים לתביעה קולקטיבית שתוביל לפיצוי של כולנו ולסגירת הגולל על הטיפול שאיננו מניב לחלוטין את התוצאות שהובטחו לנו. אני מצפה להתייחסות רצינית מצד הקוראים ומצד הרופאים לעובדות האלה. בתודה ביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוטי
קמילה01/03/2009מה דעתך לתבוע את אמא שלהם בתביעה קבוצתית? אני מאמינה שיש לנו סיכוי מאוד גדול כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוקלת זאת ברצינות רבה
ביוטי01/03/2009עדין נותנת להם הזדמנות להשלים את תקופת הזמן המוגדרת שהיא 3 חודשים, בכדי שלא יוכלו לטעון שזה מוקדם מידיי. לאחריה אני מתכוונת לדרוש את אלפי השקלים ששילמתי בדרכי נועם, במידה ולא אגיע איתם להסדר יהיה נכון להגיש תביעה קולקטיבית שיש לה סיכויי טוב יותר לקבל את ההחזר הכספי ופיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אחרי טיפול ראשון או שני?
קמילה01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה91/2 שבועות אחרי הטיפול השני!!!!
ביוטי01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממאוכזבות סמארט ליפו!!!
אלין02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מאוכזבת סמרטליפו או המסה רגילה?
מיקי19/03/2009כי עד כמה שהבנתי עדיין מוקדם מדי להגיד שמאוכזבים מהשילוב של ההמסה והשאיבה. לא ככה? אני לא יודעת, גם אני עדיין בודקת. ברור שלאנשים מאוכזבים יש יותר על מה לצעוק מאשר לאנשים מרוצים. אז אני שומעת וקוראת בעיקר את המאוכזבים, אבל אני מתעקשת לברר עד הסוף ולדייק במה שאני מבררת ו/או מגלה. אני רוצה להאמין שפרוצדורה שהצליחה בחו"ל והביאה לתוצאות, יכולה גם להצליח בארץ. ואני ממש ממש מקווה שהסמרטליפו המשלב, יציל את השם שיצא להמסת שומן כי נראה לי שזה יכול להיות שווה פי אלף משאיבת שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן
אלה20/03/2009אם עשית את המסת שומן אצל ד"ר אולג שפירא אני מאמינה שלא הצלחת.לפני כמה שנים עשיתי אצלו בוטוקס בקליניקה בבת-ים.לא הרגשתי שום שינויים אחריי האזרקות אך הרגשתי כאבים חזקים ונשארו לי סימנים. אני לא ממליצה אותו. גם אין לא שום רשיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה תודה על ההתייחסות
ביוטי20/03/2009מעניין שבשונה לשאר הבנתו שעברו את הטיפול לי היו שטפי דם נוראיים באזור הטיפול וגם כאבים חזקים במהלך הטיפול. הרבה פעמים נזקקתי לומר לו שאני חשה צריבה/שריפה ממש כמו של כוויה מתנור. בכל פעם שכתבתי על זה שאר הבנות לא הבינו על מה אני בכלל מדברת, כולן סיפרו שלא חשו כלום במהלך הטיפול ושלא נוצרו להם שטפי דם כמו שלי. ד.א. לפני הטיפול בדקתי במשרד הבריאות ובהסתדרות הרפואית בישראל ויש לד"ר אולג שפירא רישיון לעסוק ברפואה אך הוא מעולם לא עשה התמחות מסויימת וגם ציין זאת באוזניי. ממה שהבנתי לא חייבים להיות מומחים בכירורגיה פלסטית העיקר שיש רישיון לעסוק ברפואה ולעבור הכשרה בשימוש במכשיר. תודה על התייחסותך והמידע ששיתפת בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שהבנתי לא חייבים להיות מומחים ב
אלה21/03/2009להזרקות בוטוקס, רסטיליין וכדומה לא חייבים להיות מומחים, אך את טיפולים כמו המסת שומן מבצעים אך ורק כירורגים פלסטיקאים. עדיין לא עשיתי את הטיפול, ביררתי הכל לגבי זה בקליניקה "פרופורציה" ושבוע הבא קבעתי תור לפגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לדר אולג שפירו? שמעתי דווקאב
אלונה08/08/2009אני שמעתי בכלל על אולג שפירו מסניף אבן גבירול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאן מדובר באותו אחד
ביוטי09/08/2009שיש לו מרפאה פרטית באבן גבירול ובנוסף הוא מגיע
פעם בשבוע (ימי חמישי) למרפאה פרטית בירושלים.
ביוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מאוכזבת מהמרפאה של דר שפירו?
רןתי15/09/2009הי שילה,
אשמח אם תשתפי אותי למה את מאוכזבת מהמרפאה, אישית טופלתי באולטרה להסרת שיער ואני די מרוצה
עכשיו אני שוקלת לעשות המסת שומן במרפאה כמו כן מילוי קמטי הבעה בשומן גופי שלי אנא צרי איתי קשר אשמח לשמוע ממך
תודה רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שפירו אולג נורא ואיום -להתרחק
חנה15/09/2010עשה לי בוטוקס ללא תוצאות ,עשה לי מילוי עם רדיאס -ממש אסון ,חוץ מלעוות לי את הפנים לקח לי הון כסף ,אז אני פשוט מציעה לכם להתרחק ממנו ,רופא ממש לא מיקצועי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי המסת שומן אצל דר שפירו
רווית31/10/2009אני מאוכזבת מאוד מאוד לא מומלץ זרקתי כסף לפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא נקראת "המסת שומן בלייזר"
ביוטי04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לביוטי
ד``ר שריה כהנוביץ07/03/2009לביוטי שלום,
1. חזרתי אלייך שנית.
2. סיבות אישיות הביאו להפסקה בהשתתפותי בפורום.
3. בניגוד לדברייך, אינני יכול, טכנית, למחוק כל הודעה בפורום.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנוביץ בתגובה לתשובתך
ביוטי08/03/2009תודה על התייחסותך, ולמרות הנאמר שאינן יכול טכנית למחוק הודעות, יש מי שעושה זאת מאחורי הקלעים!!!!! במהלך השבוע האחרון מחקו תגובות רבות שלי שחלקן כללו את המייל שדרכו ניתן לפנות אלי וזאת מאחר ודרך האתר אין אפשרות לכתוב באופן אישי לכותבים ולמגיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שלמנהלים יש יכולת טכנית למחוק
מאיה18/03/2009אולי זה לא הד"ר, אלא מי שמתחזק את האתר. גם לי מחקו הודעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)