המסת שומן ושאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסת שומן ושאיבה
    מרינה
    02/04/2009

טוב תסלחו לי שאני פותחת שיחה חדשה אבל אני פשוט לא הצלחתי לעקוב אחרי מי נגד מי ומי השתולים ומה קורה פה
    אני ירדתי 14 קילו אחרי שסחבתי אותם על עצמי יותר מדי זמן ונשאר לי שומן במותניים וכשאני לובשת ג'ינס זה חותך לי כזה את המותניים והשומן ונראה ממש ממש לא טוב וחשבתי אולי הטיפול החדש יכול לעזור למותניים, אפשר לשמוע את דעתם של הרופאים? כמה אפשר להוריד עם הטיפול הזה?
    יש את הטיפול בכל המקומות בהם יש טיפול של המסת שומן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסת שומן ושאיבה

הוספת תגובה

• תשובה למרינה

ד``ר שריה כהנוביץ
    03/04/2009

למרינה שלום,
    תאורך, כפי שמסרת במכתבך, נראה מתאים לטיפול בהמסת שומן המשולבת בשאיבה.
    להערכתי כל המרכזים בארץ העוסקים בהמסת שומן בלייזר, נוהגים בפעולה המשולבת
    אני מאחל לך הצלחה ובריאות.
    בברכת מועדים לשמחה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר שריה כהנוביץ

מרינה
    05/04/2009

תודה על תשובתך ועזרתך
    אני מאוד רוצה לעבור את הטיפול המשולב. רציתי לדעת האם אתה מבצע את הטיפול המשולב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול המשולב

עטרה
    08/04/2009

היי מרינה! אני עברתי לפני שבועיים את הטיפול המשולב, שכולל גם המסה וגם שאיבת שומן. אצלי זה לא היה במותניים אלא בבטן, ואני אישית ממש מרוצה מההחלטה שלי לעשות את הטיפול. זה אשכרה עובד... היום עושים אותו בכל מיני מרפואת עד כמה שידוע לי, אני בחרתי בפרופורציה בגלל הרופא שהיתה לי איתו כימיה טובה וסמכתי עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור לגבי הטיפול המשולב

איב
    09/04/2009

בוקר טוב וחג שמח לכולם
    אני אופטימית מדי א ם תקראו לזה וכולי ציפייה לעבור טיפול שני
    אומנם זה משולב כך שמעתי מהיועצת שייעצה לעבור מלכתחילה את הסמרט-ליפו
    כמו במקרים אחרים זה אכן לא הצליח לצערי ולתדהמתי למרות שכולי ציפייה לאיזושהי תוצאה
    אז כהרגלי אני מנסה שוב אולי בפעם הזאת אוכל לקבל תוצאות חיוביות
    אני רוצה לקבל הסבר אינטגרטיבי על הטיפול הזה : כמה זמן זה נמשך? האם יש צורך באשפוז?? מה התוצאות האפשריות? האם יש דיווח ממטופלים שחוו תוצאה חיובית כלשהי?
    כאמור לעיל עליי לעבור הטיפול המשולב ומודעת לכך כי סף הרגישות שלי נמוך -אשמח לדעת מה עושים במקרה כזה מאחר והטיפול הראשון היה כרוך בכאבים עזים ומה שאמרו זה שיש שונות בין המטופלים מבחינת סף הכאב

אשמח לדעת יותר על הטיפול המשולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו