סמארטליפו השבוע- מפוחדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמארטליפו השבוע- מפוחדת
    rini822
    13/04/2009

שלום לכולם
    אני צריכה לעבור השבוע את הטיפול המשולב במותניים (שאיבה פלוס המסה) ב"פרופורציה" אצל דר' חי והאמת היא שאחרי שקראתי את ההודעות פה אני בלחץ היסטרי!!!! במכון הבטיחו תוצאות ניכרות לעין במיידי ושזה תהליך כמעט ללא סיבוכים ואילו פה קראתי על צלקות, כאבים ושאר מרעין בישין ועוד יותר גרוע מכך- שהתהליך לא עוזר. האם זה נכון? אני שוקלת לבטל הכל. האם משהו פה שמע על דר' חי?האם ישארו לי צלקות? האם הטיפול יעיל בכלל?
    תודה מראש
    מפוחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סמארטליפו השבוע- מפוחדת

הוספת תגובה

• תגובה למפוחדת

ברוריה
    13/04/2009

תבטלי חמודה. חבל על הכסף, על הציפיות הגבוהות ועל עוגמת הנפש. תלמדי מנסיונם של אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

מרי
    14/04/2009

אל תבטלי
    תבקשי לדבר עם הרופא בפרופורציה על הדברים ששמעת תקשיבי לו תבדקי האם הוא קשוב ועונה על התשובות שלך
    אני לא חושבת שכדאי לך להסתמך רק על ההודעות בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא כמובן יהיה קשוב

א17
    14/04/2009

ויבטיח שהכל יהיה מצוין, ויהיו תוצאות. בדיוק כמו שהובטח לכל אחת שלא הצליח לה....
    חוץ מזה שאין מה לסמוך על הרופאים האלה, כשאני שאלתי על הטיפול עם השאיבה לפני שהם התחילו לעשות אותו, הרופא שלי שיחק אותה תמים ואמר שבכלל אין דבר כזה שילוב של שאיבה בסמרטליפו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

מרי
    16/04/2009

שהוא יבטיח דברים אבל לבטל טיפול שלם בגלל זה? אני הייתי מציעה להגדיל ראש ולנסות בכל זאת לדבר, לברר, לשאול ולנסות לדבר עם אנשים שהטיפול הצליח להם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת היא

דפנה
    16/04/2009

האמת היא שאני ניסיתי שם את הסמארטליפו והתוצאה היתה די משביעת רצון... אמא שלי הלכה לעשות בעקבותי, והיא צריכה לעבור טיפול בשבוע הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו