מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סמארטליפו השבוע- מפוחדתrini82213/04/2009
שלום לכולם
אני צריכה לעבור השבוע את הטיפול המשולב במותניים (שאיבה פלוס המסה) ב"פרופורציה" אצל דר' חי והאמת היא שאחרי שקראתי את ההודעות פה אני בלחץ היסטרי!!!! במכון הבטיחו תוצאות ניכרות לעין במיידי ושזה תהליך כמעט ללא סיבוכים ואילו פה קראתי על צלקות, כאבים ושאר מרעין בישין ועוד יותר גרוע מכך- שהתהליך לא עוזר. האם זה נכון? אני שוקלת לבטל הכל. האם משהו פה שמע על דר' חי?האם ישארו לי צלקות? האם הטיפול יעיל בכלל?
תודה מראש
מפוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למפוחדת
ברוריה13/04/2009תבטלי חמודה. חבל על הכסף, על הציפיות הגבוהות ועל עוגמת הנפש. תלמדי מנסיונם של אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
מרי14/04/2009אל תבטלי
תבקשי לדבר עם הרופא בפרופורציה על הדברים ששמעת תקשיבי לו תבדקי האם הוא קשוב ועונה על התשובות שלך
אני לא חושבת שכדאי לך להסתמך רק על ההודעות בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא כמובן יהיה קשוב
א1714/04/2009ויבטיח שהכל יהיה מצוין, ויהיו תוצאות. בדיוק כמו שהובטח לכל אחת שלא הצליח לה....
חוץ מזה שאין מה לסמוך על הרופאים האלה, כשאני שאלתי על הטיפול עם השאיבה לפני שהם התחילו לעשות אותו, הרופא שלי שיחק אותה תמים ואמר שבכלל אין דבר כזה שילוב של שאיבה בסמרטליפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
מרי16/04/2009שהוא יבטיח דברים אבל לבטל טיפול שלם בגלל זה? אני הייתי מציעה להגדיל ראש ולנסות בכל זאת לדבר, לברר, לשאול ולנסות לדבר עם אנשים שהטיפול הצליח להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת היא
דפנה16/04/2009האמת היא שאני ניסיתי שם את הסמארטליפו והתוצאה היתה די משביעת רצון... אמא שלי הלכה לעשות בעקבותי, והיא צריכה לעבור טיפול בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)