מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יהיה ?מאור14/04/2009
היי , שלום לכל הפורום ,
אני בחור בן 26 , לאחר דיאטה רצינית והשקעה לא מועטת של שעות בחדר הכושר .
הגוף שלי כולו חטוב ( ואני לא אגזים אם אומר שרירי ....) למעט שני " מעמולים" שיימח שמם , לא רוצים לרדת . ניסיתי את כל שילובי האימונים , הכדורים , הזריקות ושאר המרורים פרי מאמניי מדינתינו הקטנה .
כנראה שהאופצייה האחרונה שלי היא שאיבת שומן ( או שפשוט לוותר על החלום ללכת עם בגד ים )
ביררתי לגביי ההמסה + השאיבה , יש לי תור עם רופא לאחר החג .
אם לומר את האמת אני מבועת מהמחשבה שלא רק שלא יהיה שינוי , אלא אפילו הרעה ?
שאלה לאחד הרופאים .
עם אני עובר שאיבה עם ההמסה , התוצאות , לא אמורות להיות מידיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עברתי באותו איזור
בודקת15/04/2009את ההמסה בלבד. היתה ירידה של כמה סנטימטר בודדים בהיקף, אבל ללא שום ספק שני המעמולים עדיין שם כך שמבחינתי הטיפול לא הצליח.
הרופא שעשה לי את הטיפול טוען ששילוב שאיבה לא יהיה אפקטיבי לאיזור כזה קטן, אז רציתי לראות מה גישת פרופורציה לעניין, ומדוע בכלל יש גישות שונות בין הרופאים העוסקים בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו ו... ביררת?
אורי15/04/2009נפגשת עם מישהו בפרופורציה? שאלת?
מה נסגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבירור מופנה לפורום הן ללקוחות והן
בודקת15/04/2009לרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבודקת
ד``ר שריה כהנוביץ16/04/2009לבודקת שלום,
סביר להניח שבין רופאים שונים יהיו הבדלים מסויימים בגישה לפתרון בעיה רפואית. הדבר נכון גם לגבי המסת שומן.
בדרך כלל ההבדלים נובעים מהבדלי גישה, טמפרמנט והתרשמות מהמטופל.
בברכה,
ד"ר כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורי
ד``ר שריה כהנוביץ16/04/2009לאורי שלום,
כשמסת השומן המטופלת איננה גדולה מאד (למעלה מ-200-300 סמ"ק), הרי שתוצאת ההמסה המשולבת בשאיבה לא תראה מיידית, מאחר ומיד עם סיום הפעולה נוצרת בצקת תגובתית, שלטיפול בה אנו מכניסים את האזור לחבישת לחץ.
התוצאה הסופית בשאיבות שומן שטחיות, תראה רק כעבור כחודש או שניים.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)