מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוף סוף ...מאור07/05/2009
זהו , סוף סוף אני אחרי .
את האמת הניתוח עצמו כאב קצת בהתחלה , אבל אח"כ
השילוב של הזריקה עם הטשטוש העיפות המוקדמת והצום , לא הרגשתי כלום .
כשהתעוררתי כבר הייתי עטוף בחגורה והיו לי המום הפרשות מימיות כאלו .
בכל אופן אין לי מושג אם יש מישהו שיכול ללכת למחרת היום לעבודה , לגביי , נראה לי שאני אצטרך כמה ימי חופש .
הבנתי מד"ר כהנוביץ , שבוצעה המסה ושאיבה , יש לי ביקורת בעוד שבועיים , ואני מריך להשאר עם התחבושות שלושה שבועות .
מקווה לבשורות טובות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאור ולאלה שעברו את הטיפול המשולב
1234509/05/2009קודם כל בהצלחה כולנו איתכם שיהיו תוצאות טובות!!!
לגבי הטיפול עצמו, האם זה היה בהרדמה מלאה? למה נדרש צום...?
במידה וזה לא הטיפול הראשון שלך (יש כאלו שאחרי שני טיפולים כושלים...) אשמח אפם תספר אם שמת לב להבדלים כלשהם בין השיטה הקודמת לשיטה החדשה- אני מתכוונת לכל שלושת שלבי הטיפול- הרגשתך בטיפול עצמו, תהליך ההחלמה (הבנתי שבגלל שהטיפול יותר אינטנסיבי כך ההחלמה קשה יותר) וכמובן התוצאות עצמן...
תודש בשם כולנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת ...
מאור09/05/2009זהו הטיפול הראשון שלי , ככה שאין לי עם מה להשוואת ,
לעניין הצום , אין לי מושג למה הוא דרוש , אני מניח שיש סיבות משלהם .
לגביי ההחלמה , אני נותחתי ביום רביעי , למחרת המקום התחיל להיות נפוח , אני שותה אנט' ומחכה לראות אם יש ירידה ( הבנתי שזאת תגובה טבעית של הגוף , אז אני פחות לחוץ עליה ).
אני מקווה להתחיל את תוכנית האימונים שלי בקרוב , ולקוות שאולי הקיץ , אני אצדיק את הכינוי שלי ( קוראים לי ילד שמש ) ....
לקראת חמישי , אני אמור להסיר את התחבושות בפעם הראשונהע , מבטיח לעדכן , איך נראה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה אצבעות
שיר11/05/2009אני מקוה שתראה תוצאות מהר ותוצאות טובות
אני מבינה שזה היה בפרופורציה , אני מבינה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
מאור12/05/2009תודה , גם אני מקווה לתוצאות טובות .
כן , זה היה בפרופורציה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)