וואו.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואו.
    ליאורה
    02/06/2009

עברתי קצת בפורום ..קראתי הודעות.
    לפי מה שאני רואה פה כולם נורא מאוכזבים,לא נתקלתי באדם אחד שכתב שהטיפול
    עבד ובאמת 'הוגשם לו חלום'
    מה שאומר שלא שווה להשקיע בכלל? לא אראה תוצאות? חשבתי שזה הפיתרון היחיד שלי
    לגוף חטוב. אבל כנראה שזה לא כך ..
    לפחות יש פיצוי כלשהו לאנשים המאוכזבים כ"כ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וואו.

הוספת תגובה

• תשובה לאלמונית

ד``ר שריה כהנוביץ
    04/06/2009

לאלמונית שלום,
    צר לי לערער את קביעתך הנחרצת. מתוך נסיונות חברי ועל פי נסיוני, אשמח לומר לך, כי בהמסת השומן המשודרגת, הכוללת שאיבת השומן המומס, אנו מקבלים תוצאות משביעות רצון, אם לא למעלה מזה.
    מסקנתך הפסימית נובעת מהטייה סטאטיסטית: המאוכזבים זועקים אכזבתם בשער העיר, והמרוצים -חובקים הצלחתם בביתם.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין...

יסמין
    06/06/2009

מדוע אף לא אחד מן המטופלים המרוצים שלכם לא מפרסם את הצלחת הטיפול בפורומים השונים?
    אולי כדאי שתשאלו את אחד המטופלים שלכם שעבר את הטיפול המשודרג אם הוא יוכל לפרסם את המקרה שלו כמובן לא בעילום שם, בכדיי שנוכל איכשהו אחרי כל החודשים שלא קיבלנו מענה, הן מקצועי והן אנושי,אולי אחרי הכל ניווכח שהטיפול הזה הוא לא כשלון חרוץ.אז מה אתה אומר?פייר או לא פייר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר שריה

א
    23/09/2009

לפני חודש עברתי טיפול בלייזר סמרט ליפו. עד כה ,אני רואה תוצאות טובות.
    עדיין יש לי רגישות אי נוחות וכאב באזור הניתוח .האם לדעתך עליי להמשיך ללבוש את חגורת הבטן או עליי לקבל טיפול נוסף (אנטיביוטקה וכו)
    אשמח לקבל תשובה מקצועית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא'.

ד``ר שריה כהנוביץ
    24/09/2009

לא' שלום,
    אם את סובלת עדיין מאי-נוחות ורגישות באיזור הפעולה, סימן הוא שהאיזור נמצא עדיין בתהליך ריפוי, ויש לצפות לשיפור נוסף, לאחר ספיגה מוחלטת של ההצטלקויות הפנימיות.
    יש מקום ללבישת המחוך כשש-שמונה שעות ביום, לעיצוב איזור הטיפול.
    אינני רואה צורך בטיפול אנטיביוטי, או בכל טיפול תרופתי אחר.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאורה ,יש גם הצלחות

א
    23/09/2009

לליאורה ולכל מי ששואל על טיפול בסמרט ליפו.
    לפני חודש בדיוק ,עברתי טיפול אצל דר סם סלוצקי ,שאיבת שומן בלייזר באזור הבטן והמתניים. אני בהחלט רואה תוצאות טובות עד כה ירדתי בכ-12 סמ מהקף הבטן .אזור המתניים נשי יותר והרבה יותר צר
    מנסיוני יש הצלחות וכמובן זה מאוד אינדבדואלי.
    אשמח לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו