מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וואו.ליאורה02/06/2009
עברתי קצת בפורום ..קראתי הודעות.
לפי מה שאני רואה פה כולם נורא מאוכזבים,לא נתקלתי באדם אחד שכתב שהטיפול
עבד ובאמת 'הוגשם לו חלום'
מה שאומר שלא שווה להשקיע בכלל? לא אראה תוצאות? חשבתי שזה הפיתרון היחיד שלי
לגוף חטוב. אבל כנראה שזה לא כך ..
לפחות יש פיצוי כלשהו לאנשים המאוכזבים כ"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלמונית
ד``ר שריה כהנוביץ04/06/2009לאלמונית שלום,
צר לי לערער את קביעתך הנחרצת. מתוך נסיונות חברי ועל פי נסיוני, אשמח לומר לך, כי בהמסת השומן המשודרגת, הכוללת שאיבת השומן המומס, אנו מקבלים תוצאות משביעות רצון, אם לא למעלה מזה.
מסקנתך הפסימית נובעת מהטייה סטאטיסטית: המאוכזבים זועקים אכזבתם בשער העיר, והמרוצים -חובקים הצלחתם בביתם.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין...
יסמין06/06/2009מדוע אף לא אחד מן המטופלים המרוצים שלכם לא מפרסם את הצלחת הטיפול בפורומים השונים?
אולי כדאי שתשאלו את אחד המטופלים שלכם שעבר את הטיפול המשודרג אם הוא יוכל לפרסם את המקרה שלו כמובן לא בעילום שם, בכדיי שנוכל איכשהו אחרי כל החודשים שלא קיבלנו מענה, הן מקצועי והן אנושי,אולי אחרי הכל ניווכח שהטיפול הזה הוא לא כשלון חרוץ.אז מה אתה אומר?פייר או לא פייר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר שריה
א23/09/2009לפני חודש עברתי טיפול בלייזר סמרט ליפו. עד כה ,אני רואה תוצאות טובות.
עדיין יש לי רגישות אי נוחות וכאב באזור הניתוח .האם לדעתך עליי להמשיך ללבוש את חגורת הבטן או עליי לקבל טיפול נוסף (אנטיביוטקה וכו)
אשמח לקבל תשובה מקצועית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא'.
ד``ר שריה כהנוביץ24/09/2009לא' שלום,
אם את סובלת עדיין מאי-נוחות ורגישות באיזור הפעולה, סימן הוא שהאיזור נמצא עדיין בתהליך ריפוי, ויש לצפות לשיפור נוסף, לאחר ספיגה מוחלטת של ההצטלקויות הפנימיות.
יש מקום ללבישת המחוך כשש-שמונה שעות ביום, לעיצוב איזור הטיפול.
אינני רואה צורך בטיפול אנטיביוטי, או בכל טיפול תרופתי אחר.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה ,יש גם הצלחות
א23/09/2009לליאורה ולכל מי ששואל על טיפול בסמרט ליפו.
לפני חודש בדיוק ,עברתי טיפול אצל דר סם סלוצקי ,שאיבת שומן בלייזר באזור הבטן והמתניים. אני בהחלט רואה תוצאות טובות עד כה ירדתי בכ-12 סמ מהקף הבטן .אזור המתניים נשי יותר והרבה יותר צר
מנסיוני יש הצלחות וכמובן זה מאוד אינדבדואלי.
אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)