מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המסת שומן בבטןאייל18/06/2009
שלום,
אני בחור רזה..משתדל לעסוק בפעילות סופרטיבית (חדר כושר,אופניים) אך יש לי מצבור שומן בבטן התחתונה.המצבור הזה לא יורד לא משנה כמה ספורט או תרגילי בטן אני עושה.
שינתי הרגלי תזונה ואני ממעיט מאוד באוכל רווי שומן אך אני מוריד במשקל אך לא מהבטן
אני חולם על הבטן השטוחה...אני המסת שומן זה הטיפול המתאים לי?
צרפתי תמונה להציג את הבעיה שלי.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לגבי ה ULTRASHAPE?
אייל19/06/2009קראתי קצת על השיטה אתמול וזה נשמע דיי מבטיח...
האם בחנתם את הדבר זה עדיף על המסת שומן בלייזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
20/06/2009המסת שומן בלייזר הנקראת smartlipo מקובלת בכל העולם. יש לזה אישור של ה-FDA בארה"ב וה-EC באירופה. עשו כבר מעל למיליון מקרים. הלייזר הורס את תאי השומן ומשחרר את חומצות השומן לספיגה ויציאה מהגוף. לאחר מכן התאים הפגומים מתנוונים וזה לוקח בין 3 עד 6 חודשים ואפילו יותר. השיטה מחליפה את שאיבת השומן הקלאסית שקיימת הרבה שנים. על מנת לזרז את התוצאות אנחנו משלבים את שתי השיטות - לייזר ושאיבה וזה מביא תוצאות יותר מהירות. ה-Ultrashape הוא פיתוח ישראלי שנותן פולסים על-קוליים ההורסים את השומן.
דרושים מספר טיפולים על ידי המכשיר הזה.
לפי התמונה אתה מתאים ללייזר ושאיבה, אבל צריך לראות אותך באחד מהסניפים של פורפורציה.
כמו שאתה אומר, דיאטה ופעילות גופנית לא עוזרים. קיימים איזורים עם תאי שומן שדרוש טיפול יותר דרסטי כדי להיפטר מהם. הסיבה לכך עדיין לא ידועה. האזור שלך בבטן הוא אחד מהאזורים האלו.
בתודה על התעניינותך,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)