מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר טיפול שלישי +שאיבהפיטנס20/06/2009
שלום לכולם אז ככה
אני כחודש ושלושה שבועות לאחר הטיפול השלישי שכלל הפעם גם שאיבה
הבצקת לא נעלמה לגמרי
אם להגיד שזה היה שווה את זה
לחלוטין לא
זו היתה טעות שאני חושב שלא כדי לאף אחד או אחת לעבור אותה
אם אתם רוצים שלשאול עוד משהו אז בכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולחשוב ש..
יסמין21/06/2009בפורפורציה כמעט שכנעו אותי לעבור פעמיים את ההליך ללא השאיבה + שיכנועים אגרסיביים למדי עם השאיבה- מזל שלא השתכנעתי אחרת היו נשארות לי יותר צלקות ממה שיש לי כבר!!!!!
כל שנותר לי זה להצטער על המקרה שלך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה האכזבה בדיוק?
מאיה22/06/2009מה לא יצא טוב? לא שאבו מספיק? אשמח לפירוט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיטנס22/06/2009לא שאבו מספיק
החלמה ארוכה
צלקת מכוויה שלא החלימה חודש וחצי אחר
זה לא נראה טוב נקודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשו לך כווייה על העור? המלייזר?
מאיה23/06/2009מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?
היית מוותר בכלל על הטיפול?
איזה רופא עשה לך?
תודה על התשובות, מצטערת שכך יצא, קווה שעדיין ישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן כוויה
פיטנס24/06/2009כוייה מכובדת בגודל של מטבע ממש לוקח לזה מלא זמן להחלים
אני כמעט חודשיים אחרי
ואני הכי לא מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים מה יש לכם להגיד על זה?
1234528/06/2009ואגב תודה שמחקתם לי את ההודעה לגבי זה שהפורום הוא פרסומי ולא אובייקטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
מאיה28/06/2009אין כל כך טעם לשאול לדעת הרופאים פה, מה את מצפה שיענו לך?:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)