לכל המתעניינים בטיפול תיכנסו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל המתעניינים בטיפול תיכנסו!!!
    יסמין
    04/07/2009

אני ממש בהלם שהאנשים שעוד לא עשו את הטיפול נכנסים לפורום ואחרי שהם קוראים את כל התגובות הזועמות הם בכל זאת מתעניינים בו.
    מה לא מובן פה??הטיפול הזה פשוט בזבוז כסף..!!!!
    חשבתי שאחרי הטיפול אני אוכל ללכת עם ביקיני כמו שהבטיחו לי..עכשיו לא רק שאני לא יכולה ללכת עם ביקיני כי לא השתנה דבר אלא גם יש לי צלקת מהטיפול הזה!
    אז..כל מי שמתעניין שיחשוב כמה פעמים לפני שהוא מחליט לעשות אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום נוני כמה שאלות אליך

ביוטי
    04/07/2009

האם את עשית את הטיפול המשולב של המסה+שאיבה?

קראתי במקום אחר על בנות שעשו את הטיפול המשולב של המסה ושאיבה
    לאחר שלפני כן עשו שני טיפולים של המסה ולא היו לכך תוצאות.
    הפעם הן מדווחות שיש שינוי לטובה.

אודה לך באם תוכלי לשתף בעוד פרטים במידת האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנוני

ד``ר שריה כהנוביץ
    04/07/2009

לנוני שלום,
    קראתי בצער את תסכולך ואכזבתך מהטיפול שעברת. ודאי הוא כי נסיונך זה איננו מתאים לתוצאות שאנו רואים יום-יום בטיפול המשודרג של המסה ושאיבה. לכן אשמח לשמוע פרטים נוספים, כדי להתייחס ביתר פירוט לבעייתך.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת שומן ושאיבתו

מיה
    05/07/2009

אני נוטלת סטרואידים על בסיס קבוע ללא אפשרות לוותר עליהם (חד משמעית לא אולי ו/או יתכן) בשל כך איני יכולה לרדת במשקל למרות שאני שוקלת ושומרת על כל פרור מזון הנכנס לפי. נוצר מצב בו האזור שמתחת לסנטר מלא והבטן מלאה. האם אני מתאימה לפרוצדורה הזאת של המסת שומן ושאיבתו???
    בתודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיה

ד``ר שריה כהנוביץ
    08/07/2009

למיה שלום,
    מבחינה טכנית אינני רואה הבדל משמעותי בין טיפול ברקמת השומן שלך, כמשתמשת בסטרואידים, לבין טיפול באדם אחר. עם זאת, יש להדגיש כי בלקיחה מתמדת של סטרואידים, קיימות בעיות בריפוי פצע, בתגובות מערכות הגוף למצב של סטרס, ובמצבים רפואיים אחרים, שלא זה המקום לפרטם. לכן יש לשקול ברצינות כל נושא התערבות פולשנית במצב שאת מתארת.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ לנשים שלא סיימו ללדת?

שני
    07/07/2009

יש לי ירכיים שלא יורדות...עושה ספורט אך תמיד סבלתי מהן, כמובן שבשתי הלידות הן גדלו עוד יותר
    אך עם ספורט ודיאטה חזרתי למשקלי בערך וכמובן הירכיים בולטות בצדדים, אני שוקלת שאיבה+לייזר, האם קיים כבר בארץ. האם מומלץ לנשים שעדיין לא סיימו ללדת ועוד יעלו בעתיד במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ד``ר שריה כהנוביץ
    08/07/2009

לשני שלום,
    בהמסה משודרגת של שומן מהירכיים, אנו מפחיתים את מספר תאי השומן באיזור זה. תאי שומן חדשים אינם נוצרים עוד. לכן, אם תשמיני שוב, ישמינו פחות תאים, והפרופורציות יהיו כפי שהיה בסוף פעולת ההמסה המשודרגת.
    בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו