מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכל המתעניינים בטיפול תיכנסו!!!יסמין04/07/2009
אני ממש בהלם שהאנשים שעוד לא עשו את הטיפול נכנסים לפורום ואחרי שהם קוראים את כל התגובות הזועמות הם בכל זאת מתעניינים בו.
מה לא מובן פה??הטיפול הזה פשוט בזבוז כסף..!!!!
חשבתי שאחרי הטיפול אני אוכל ללכת עם ביקיני כמו שהבטיחו לי..עכשיו לא רק שאני לא יכולה ללכת עם ביקיני כי לא השתנה דבר אלא גם יש לי צלקת מהטיפול הזה!
אז..כל מי שמתעניין שיחשוב כמה פעמים לפני שהוא מחליט לעשות אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוני כמה שאלות אליך
ביוטי04/07/2009האם את עשית את הטיפול המשולב של המסה+שאיבה?
קראתי במקום אחר על בנות שעשו את הטיפול המשולב של המסה ושאיבה
לאחר שלפני כן עשו שני טיפולים של המסה ולא היו לכך תוצאות.
הפעם הן מדווחות שיש שינוי לטובה.
אודה לך באם תוכלי לשתף בעוד פרטים במידת האפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנוני
ד``ר שריה כהנוביץ04/07/2009לנוני שלום,
קראתי בצער את תסכולך ואכזבתך מהטיפול שעברת. ודאי הוא כי נסיונך זה איננו מתאים לתוצאות שאנו רואים יום-יום בטיפול המשודרג של המסה ושאיבה. לכן אשמח לשמוע פרטים נוספים, כדי להתייחס ביתר פירוט לבעייתך.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן ושאיבתו
מיה05/07/2009אני נוטלת סטרואידים על בסיס קבוע ללא אפשרות לוותר עליהם (חד משמעית לא אולי ו/או יתכן) בשל כך איני יכולה לרדת במשקל למרות שאני שוקלת ושומרת על כל פרור מזון הנכנס לפי. נוצר מצב בו האזור שמתחת לסנטר מלא והבטן מלאה. האם אני מתאימה לפרוצדורה הזאת של המסת שומן ושאיבתו???
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למיה
ד``ר שריה כהנוביץ08/07/2009למיה שלום,
מבחינה טכנית אינני רואה הבדל משמעותי בין טיפול ברקמת השומן שלך, כמשתמשת בסטרואידים, לבין טיפול באדם אחר. עם זאת, יש להדגיש כי בלקיחה מתמדת של סטרואידים, קיימות בעיות בריפוי פצע, בתגובות מערכות הגוף למצב של סטרס, ובמצבים רפואיים אחרים, שלא זה המקום לפרטם. לכן יש לשקול ברצינות כל נושא התערבות פולשנית במצב שאת מתארת.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לנשים שלא סיימו ללדת?
שני07/07/2009יש לי ירכיים שלא יורדות...עושה ספורט אך תמיד סבלתי מהן, כמובן שבשתי הלידות הן גדלו עוד יותר
אך עם ספורט ודיאטה חזרתי למשקלי בערך וכמובן הירכיים בולטות בצדדים, אני שוקלת שאיבה+לייזר, האם קיים כבר בארץ. האם מומלץ לנשים שעדיין לא סיימו ללדת ועוד יעלו בעתיד במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשני
ד``ר שריה כהנוביץ08/07/2009לשני שלום,
בהמסה משודרגת של שומן מהירכיים, אנו מפחיתים את מספר תאי השומן באיזור זה. תאי שומן חדשים אינם נוצרים עוד. לכן, אם תשמיני שוב, ישמינו פחות תאים, והפרופורציות יהיו כפי שהיה בסוף פעולת ההמסה המשודרגת.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)