מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המסת שומן +שאיבהדנה06/07/2009
שלום לכל החברים
קבעתי תור אצל דר גלזנגר השבוע להמסה+שאיבה ברצוני לדעת האם יש כבר מישהו שדיווח על הצלחה מהפעולה הנ"ל?
מה טווח המחירים הממוצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה,
פרופורציה07/07/2009לפני קצת פחות משנה עברתי את הטיפול. בהתחלה חשבתי לעשות רק את ההמסה אך בת משפחה שלי ( שגם עברה את הטיפול ) שלי המליצה לי לעבור על השיטה המשופרת המשלבת בין המסה לשאיבה מאחר ורואים את התוצאות הרבה יותר מהר. והיא אכן צדקה. אני מאוד מרוצה מהתוצאות והמראה שנשאר. התחושה טובה וארון הבגדים שודרג.. שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
1234507/07/2009לא הבנתי איזה טיפול עברת....
הטיפול בסמארט ליפו שדר גלזינגר הציע עד עכשיו לא כלל שאיבה,
ובחודשים האחרונים מאז הוכחת כשלונה של המסה בלבד הכניס לשימוש מכשיר בודיטייט. אז זה נמצא ברשותו רק חודשים בודדים.
לכן לא ברור לי איזה טיפול עברת לפני כשנה שגם הצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכישלון הסמארט ליפו
דיתי29/08/2009הי, אני עברתי לפני 10 חודשים רק המסה אצל דר גלזינגר, שכמובן לא הצליחה. סבלתי מכאבים רבים, נפיחות של 3 חודשים!!! וסימנים כחולים וסגולים במשך חודשים. רק לאחר חודש נודע לי ש"סיבים לא תקינים" הם הסיבה והוא אף פירסם זאת באתר שלו - מה שהתברר כשקר מוחלט היות וידוע היום שהמסה לבד לא פועלת. אגב, הרופא מסרב עד היום להחזיר לי את כספי - וכמובן שלא אסכים לעבור טיפול נוסף של המסה.היחס היה מזעזע מרגע שנודע שהטיפול לא עבד.
הייתי מאוד שמחה לשמוע אם יש בנות שעברו המסה עם שאיבה ביירכים פנימיות וחיצוניות בסיביבות גיל 30. מהנסיון הרע שהיה לי - אני מאוד פוחדת לעבור שוב ולהתאכזב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גלזנגר כישלון
ורד18/11/2009שלום
חברה שלי עברה ניתוח אצל ד"ר רונן גלזנגר ניתוח חזה פעמיים חזרה על הניתוח בגלל ניתוח לא טוב ועכשיו הוא אומר לה שהיא צריכה ניתוח שלישי של תיקון החזה . חברה נוספת עשתה ניתוח חזה אצלו ועשתה כבר שוב 4 ניתוחים חוזרים על החזה ועדיין לא תקין החזה זז לצד.
אשמח אם תחזרי אליי או תפרסמי את המייל שלך שנוכל לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מטופלת של גלזינגר, אשמח לדבר
1234507/07/2009אם תתני לי אימייל שלך אכתוב לך בפרטי :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודיטייט
שירי11/07/2009שלום
שמי נורית ואני עברתי טיפול בבודי טייט לפני כחודשיים.
דר' גלזינגר שאב לי כ-900 סיסי משני צידי הירכיים.
אצלי התוצאה מדהימה ואחרי שנים אני יכולה ללכת עם שמלה צמודה.
לפני הטיפול ביקשתי לדבר עם בנות שכבר עברו את הטיפול והן היו מרוצות והמליצו ולכן החלטתי ללכת על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עשית אצל דר גלזינגר?
נינה23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)