המסת שומן +שאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסת שומן +שאיבה
    דנה
    06/07/2009

שלום לכל החברים

קבעתי תור אצל דר גלזנגר השבוע להמסה+שאיבה ברצוני לדעת האם יש כבר מישהו שדיווח על הצלחה מהפעולה הנ"ל?

מה טווח המחירים הממוצע?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסת שומן +שאיבה

הוספת תגובה

• היי דנה,

פרופורציה
    07/07/2009

לפני קצת פחות משנה עברתי את הטיפול. בהתחלה חשבתי לעשות רק את ההמסה אך בת משפחה שלי ( שגם עברה את הטיפול ) שלי המליצה לי לעבור על השיטה המשופרת המשלבת בין המסה לשאיבה מאחר ורואים את התוצאות הרבה יותר מהר. והיא אכן צדקה. אני מאוד מרוצה מהתוצאות והמראה שנשאר. התחושה טובה וארון הבגדים שודרג.. שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדפנה

12345
    07/07/2009

לא הבנתי איזה טיפול עברת....

הטיפול בסמארט ליפו שדר גלזינגר הציע עד עכשיו לא כלל שאיבה,

ובחודשים האחרונים מאז הוכחת כשלונה של המסה בלבד הכניס לשימוש מכשיר בודיטייט. אז זה נמצא ברשותו רק חודשים בודדים.

לכן לא ברור לי איזה טיפול עברת לפני כשנה שגם הצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כישלון הסמארט ליפו

דיתי
    29/08/2009

הי, אני עברתי לפני 10 חודשים רק המסה אצל דר גלזינגר, שכמובן לא הצליחה. סבלתי מכאבים רבים, נפיחות של 3 חודשים!!! וסימנים כחולים וסגולים במשך חודשים. רק לאחר חודש נודע לי ש"סיבים לא תקינים" הם הסיבה והוא אף פירסם זאת באתר שלו - מה שהתברר כשקר מוחלט היות וידוע היום שהמסה לבד לא פועלת. אגב, הרופא מסרב עד היום להחזיר לי את כספי - וכמובן שלא אסכים לעבור טיפול נוסף של המסה.היחס היה מזעזע מרגע שנודע שהטיפול לא עבד.
    הייתי מאוד שמחה לשמוע אם יש בנות שעברו המסה עם שאיבה ביירכים פנימיות וחיצוניות בסיביבות גיל 30. מהנסיון הרע שהיה לי - אני מאוד פוחדת לעבור שוב ולהתאכזב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר גלזנגר כישלון

ורד
    18/11/2009

שלום

חברה שלי עברה ניתוח אצל ד"ר רונן גלזנגר ניתוח חזה פעמיים חזרה על הניתוח בגלל ניתוח לא טוב ועכשיו הוא אומר לה שהיא צריכה ניתוח שלישי של תיקון החזה . חברה נוספת עשתה ניתוח חזה אצלו ועשתה כבר שוב 4 ניתוחים חוזרים על החזה ועדיין לא תקין החזה זז לצד.

אשמח אם תחזרי אליי או תפרסמי את המייל שלך שנוכל לדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מטופלת של גלזינגר, אשמח לדבר

12345
    07/07/2009

אם תתני לי אימייל שלך אכתוב לך בפרטי :)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בודיטייט

שירי
    11/07/2009

שלום
    שמי נורית ואני עברתי טיפול בבודי טייט לפני כחודשיים.
    דר' גלזינגר שאב לי כ-900 סיסי משני צידי הירכיים.
    אצלי התוצאה מדהימה ואחרי שנים אני יכולה ללכת עם שמלה צמודה.

לפני הטיפול ביקשתי לדבר עם בנות שכבר עברו את הטיפול והן היו מרוצות והמליצו ולכן החלטתי ללכת על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עשית אצל דר גלזינגר?

נינה
    23/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו