בודטייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בודטייט
    נינה
    05/08/2009

שלום רב!

אני 1.65 ושוקלת 55 קילו אני יודעת ששאיבת שומן רגילה אף רופא לא יסכים לעשות לי ולכן אני מעונינת לעשות את הבודטייט או הסמארט ליפו התקשרתי לרופא פרטי ונאמר לי שהוא כבר לא מתעסק עם סמארטליפו אלא לאיזורים כמו סנטר וכד' והוא עושה את הבודטייט.
    יש למישהו המלצה על הבודטייט מישהו/י עשה אשמח לכל מידע אפשרי כיון שאני רוצה לקבוע ייעוץ בהקדם האפשרי
    בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודטייט

הוספת תגובה

• לקמילה...

נינה
    06/08/2009

היי!

יצא לי לקרוא בפורום כמה הודעות ולפי מה שהבנתי ישנן כמה בנות מרוצות ....האם את יודעת דבר על השיטה או מידע כלשהו? זה יעזור לי מאוד
    בכבוד רב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קמילה
    06/08/2009

הי גם לך
    אני יודעת שהשיטה הזו נכונה למצבורי שומן קטנים, כגון סנטר כפול, חזה לגברים וכד'
    אני לא ראיתי אף בת מרוצה. אני יודעת שיש בחור בשם פיטנס שעשה את זה ואמר שזה בזבוז כסף מוחלט, מה גם שזה כואב..
    אני יכולה לספר לך על מה שאני עשיתי: סמארט ליפו+שאיבה לפני שבוע. לאחר שהסמארט ליפו לבד לא עזר, נקראתי לעשות גם שאיבה אבל כבר בהרדמה כללית ובחדר ניתוח.
    אני רואה שינוי קטן אך גם לוקחת בחשבון שהכל עוד מאוד נפוח ואי אפשר להגיע למסקנות כלשהן.
    דרך אגב, המקום בו עשיתי- מותניים.
    אם תרצי, אוכל לכתוב כאן שוב בעוד כחודש ולדווח על התוצאות.

אם את רוצה לשמוע את דעתי האישית- על תוציאי כסף על משהו שאינו בטוח. שימי בתוכנית חסכון, סעי לחו"ל, אבל על תשקיעי במשהו שתתחרטי עליו אח"כ, מניסיון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקמילה....

נינה
    06/08/2009

היי שוב!

לפי מיטב הבנתי את נשמעת קצת מאוכזבת מהטיפול ואף מצטערת .
    אני חושבת שאולי אל תמהרי לשפוט ובסוף התוצאה לא תאחר לבוא.
    קבעתי לרופא פרטי ובשיחת טלפון נאמר לי שהסמארט ליפו דוקא מיועד למצבורי שומן קטנים מה שציינת...צוואר וכו'.
    ומה גם שהוא עבר רק לשיטת הבודטייט ובסמארטליפו הוא מבצע רק טיפולים ממש קטנים.
    אני רוצה לציין שברצוני לעשות רק בירכיים (עיצוב) ובמתניים. אני בחורה יחסית רזה (1.65 שוקלת 55קילו). אבל לפי מה שאת כותבת זה גם אכזבה....את האמת שאני קצת חוששת כי לפי מה שקראתי ישנן בנות שמרוצות כבר התבלבתי מהשיטות.
    ....נראה אני יחשוב על זה ...אתייעץ עם הרופא......בכל אופן בשבילך מקווה שהכל יסתדר ותאהבי את התוצאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו