מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר לקבל הסבר לגביי הטיפול המסה +שרונית08/08/2009
ברצוני לעבור שאיבת שומן בבטן אך ללא הרדמה מלאה אשמח לקבל הבהרה לגביי הטיפול של המסה +שאיבה האם לאחר הטיפול הבטן נראת שטוחה ?מה כמות השומן שנשאבת ?האם משהוא אחר עבר טיפול כזה או אחר ומה אתם ממליצים אשמח לקבל תשובות הן מהרופאים והן ממשתתפיי הפורום באופן דחוף תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
12/08/2009המסת שומן להבדיל משאיבת שומן עובדת על תאים בלבד ולא על גושי שומן. המכשיר הורס את התאים ומשחרר את חומצות השומן שהגוף מטפל בהן. התאים הפגומים מתנוונים במשך 6-12 חודשים. על מנת להאיץ את התהליך אנו מכניסים שואב דק ששואב את הפסולת הזאת החוצה ואז רואים תוצאות טובות בין חודש ל-3 חודשים. הכמות שאפשר לשאוב תלויה במבנה הבנאדם וזה צריך לראות. אשמח לבדוק אותך במכון פורפורציה ולעשות הערכה מדוייקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי
רבקה13/08/2009היי רונית,
אני עשיתי שאיבת שומן לפני 4 חודשים. קודם כל זה נעשה בהרדמה מקומית ולקח שעה וחצי.אחרי זה את הולכת עם מחוך לא נוח במיוחד (ובטח שלא סקסי בעליל) במשך שבועיים שאת מורידה אותו רק למקלחת. אני שאבתי 3 קילו למרות שרציתי יותר, אבל לא מומלץ זה סתם מסוכן. אז זה נראה טוב אבל אולי אולי אולי (בעלי יהרוג אותי על זה) אני אעשה עוד שאיבה של 2 קילו עוד שנה נגיד. אבל בגדול אני נראית הרבה יותר טוב ממוקדם. תעשי במקום שראית מה יצא לאחרות, שהרופא עונה לך על כל השאלות ושהוא יהיה זמין תמיד. איפה את גרה? זה נוח לעשות במקום קרוב לבית ככה שאם את צריכה עוד איזו בדיקה או משהו זה לא תהליך. אני עשיתי בנס ציונה אצל ד"ר סילפן שהיה ממש מקסים אליי בכל התהליך וגם עכשיו אני בקשר איתו מידי פעם, כי כזו אני גם 4 חודשים אחרי יש לי שאלות...והוא תמיד סבלני ועונה על הכל:) אגב אם את במקרה שייכת לכללית אז תהיה לך הנחה מסוימת מהביטוח אבל גם אם לא אני מאד ממליצה עליו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)