שאלה - בודיטייט או סמארטליפו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - בודיטייט או סמארטליפו?
    12345
    02/09/2009

ראיתי את מכשיר הבודיטייט. למיטב הבנתי הפעולה שהמכשיר עושה מקבילה לפעולת הסמרטליפו+שאיבה, רק שבמקום אנרגית לייזר האנרגיה היא של RF.

הייתי רוצה לדעת מה עדיף לטיפול באיזור השומן שמעל המתניים (מצ"ב תמונה), ומה ההבדל בין השיטות מבחינת אגרסיביות הטיפול והחלמה (בהנחה שהתוצאות הן אותן תוצאות בשתי השיטות)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למתעניינת

ד``ר שריה כהנוביץ
    08/09/2009

למתעניינת שלום,
    השימוש ב- Radio Freqency נועד להמסת שומן ובאיזורים נרחבים.
    השימוש באנרגיית הלייזר (Smart Lipo) נועד לשימוש באיזורים מוגהלים יותר, הדורשים דיוק רב בהמסה.
    במקרה שלך השחמוש באנרגיית RF (בודי טייט) הולם יותר.
    בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשל לתגובה

12345
    26/10/2009

רציתי לדעת כמה ס"מ מהיקף המתניים כפי שנראה בתמונה, ריאלי לרדת בשיטת בודיטייט.

האם אכן מדובד ב3-4 ס"מ? כי זה ממש לא משביע רצון לטעמי.

מספיק שאני שומרת על דיאטה כמה שבועות ויורדת 4 ס"מ, בלי לשלם 70000 שקל.

אני מקווה להוריד מההיקף לפחות 8-10 ס"מ אם לא יותר, נראה לי שכל דבר פחות מזה לא משמעותי לבעייה הספציפית שלי של צמיג שבולט ולא רוצה שהוא יבלוט בכלל!

האם הציפיות שלי ריאליות או שאין על מה לדבר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה שהחלטתי ללכת על בודיטייט

12345
    26/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למתעניינת

ד``ר שריה כהנוביץ
    28/10/2009

למתעניינת שלום,
    אני מברך אותך על החלטתך לפתור את בעיית ההיקפים בנקיטת דיאטת הרזייה. וודאי כי כל שיטה טבעית עדיפה על התערבות רפואית זו או אחרת. אך מה לעשות, ולמרות רצוננו העז, לא תמיד אנו מצליחים לסלק "צמיג" זה או אחר. במקרה זה באה המסת השומן לפתור את שלא הצלחנו בכוח רצוננו הנרפה.
    ולבסוף הערה:
    נראה לי כי הגזמת בהערכת המחיר באפס אחד.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנובץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן טעות דפוס אך עם זאת לא ענית

12345
    29/10/2009

על שאלתי...

אחדד אותה:

האם ריאלי מצידי לצפות כי טיפול בודיטייט יוריד מהיקף איזור המתניים (כפי שנראה האיזור הבעייתי בתמונה) לפחות 8-10 ס"מ?

שהרי פחות מזה לא שווה את הטיפול לטעמי. ירידה של ארבעה ס"מ הינה זניחה מאוד בעיניי לאיזור בעייתי ספציפי זה בגוף, ולא פותרת את הבעייה.

לכן אני ניצבת בפני בעייה המקשה עליי להחליט האם לעבור את הטיפול:

או שרופא יהיה כנה ויגיד לי שציפיותיי אינן ריאליות, ובמצב כזה אוותר על הטיפול.

מצד שני:
    הפחד הגדול שלי- הוא שרופא יגיד לי שציפיות אלו ריאליות ואכן אני צפויה להוריד כ10 ס"מ, כשלמעשה המצב אינו כך, ואז לאחר הטיפול תהיה רק ירידה של ס"מ בודדים, והרופא יבטל טענותי באומרו כי הטיפול משפיע על כל אחד בצורה שונה וכו', ושהיתה ירידה ושמבחינתו הטיפול הצליח.

לכן צירפתי תמונה ונותנת לך את מידותיי המדוייקות:

גובה- 1.68
    משקל- 57
    היקף מתניים בחלק הבעייתי הוא כרגע כ84 ס"מ.

הטיפול הראשון בסמארט ליפו הראה ירידה של 4 ס"מ, (היקף 80) ואז הירידה נעצרה וההיקף גדל בחזרה לגודלו המקורי.

מבקשת לדעת בכמה ההיקף צפוי לרדת לאחר טיפול בבודיטייט (שהרי לפי המלצתכם מתאים יותר לאיזורי מאשר סמרטליפו ושאיבה).

אשמח לתשובה כנה ומפורטת ככל האפשר. מכיוון שכבר הייתי בפגישות יעוץ בעבר, אני יודעת שהתמונה שהעליתי בצירוף הנתונים שפירטתי, אמורים להספיק לחוות דעת כללית, ולכן לצערי תגובה בסגנון "עלייך להגיע לפגישה ע"מ לקבוע את זה" לא תספק אותי....

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה נמצאת בשאלתי הראשונה בכותרת

12345
    29/10/2009

בודיטייט או סמארט ליפו בצירוף התמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למתעניינת

ד``ר שריה כהנוביץ
    01/11/2009

למתעניינת שלום,

שאלותייך מתייחסות להתערבות בתהליכים פיזיולוגיים (השמנה), כאל פעולת חייטות: אם נקצר את הבד בשני ס"מ ונעשה מכפלת של שלושה ס"מ, הרי שיתקצר המכנס בחמישה ס"מ.
    לצערי אינני יכול לתת תשובה בערכים מוחלטים של היקפים, לפי בקשתך.
    אם אכן ברצונך להוריד היקפים, עצתי היא לנקוט בדיאטת הרזייה המתאימה לך. לאחר שתמצי את הירידה במשקל האפשרית בדרך זו, תפני להמסה ושאיבת שומן, שתבטיח הקטנת מסת תאי השומן ככל האפשר.
    עם זאת, ברור כי גם לאחר פעולת המסה ושאיבה, לכשתגזימי באכילה, יתעבו תאי השומן השרידיים באיזור המטופל, ותפסידי חלק מההיצרות שהיגעת אליה.
    הערה: מתמונתך נשקפת בחורה נאוה, שהצורך בהצרה נוספת תלוי במוסכמות חברתיות ואופנתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו