מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באדי טייט לפני הריוןlior10/09/2009
שלום,
אני בת 31 ללא ילדים. יש לי מצבור שומן בבטן תחתונה ועליונה. מציק לי מאוד!!!!
האם כדאי לעבור את הטיפול בבאדי טייט לפני הריונות?
במידה ואני עושה את הטיפול ולאחר שנה אכנס להריון, איך יראו התוצאות לאחר ההריון. האם הבטן תחזור למצב בו הייתה לפני?
ברור לי כשמש שיש לי נטייה גנטית להשמין בבטן. ולכן אני רוצה לדעת מה קורה אחרי לידה, במידה ואעלה במשקל בזמן ההריון.
בכלל, כמה פעמים אפשר לעשות את הטיפול בבאדי טייט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
12/09/2009שלום רב
באדי טייט הוא אחד המכשירים שאנו משתמשים להמסת שומן לפני שאיבה עדינה. המכשיר משתמש בגלים קצרים להמיס שומן שלא יורד בדרך כלל עם דיאטות או התעמלות. אין שום קשר לטיפול לפני או אחרי הריונות. השומן שמומס ונשאב לא חוזר לעולם. תאי שומן לא מתרבים ולא יחזרו לאיזורים שטופלו.
אשמח לפגוש אותך במכון פורפורציה לייעוץ והסברה יותר מפורטת.
בברכה
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדי טייט
שירי15/09/2009התשובה של הדוקטור לא נכונה מכיוון שלתא שומן יש יכולת התרחבות אינסופית ואם עולים במשקל השומן יחזור גם לאזור המטופל.
הרי לא יכולים להוציא את כל השומן ותמיד נשארים תאי שומן גם לאחר שאיבה או טיפול בבאדי טייט.
בכל מקרה צריך לשמור על משקל יציב ולא לעלות במשקל אחרת מחרבים את כל התוצאות של השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
11/10/2009המדע של תאי השומן והשמנה מאוד מורכב ולא כל התשובות ידועות. כשבנאדם משמין תאי השומן שלו סופגים חומצות שומן ומתנפחים. כשהוא מרזה, ההפך קורה. יש סוגים של תאים שהמעטפת לא מאפשרת להם לרוקן את חומצות השומן, במקומות כגון בטן, ירכים, מותניים וכו'. הטיפול שאנחנו מציעים זה המסה שפוגעת במעטפת ומאפשר לחומצות השומן להשתחרר. זה נעשה בשילוב עם שאיבה כדי להשיג תוצאות יותר מהירות. תא שומן לא מתרבה בדומה לתאי לב ותאי מוח. אולי בעתיד יהיה אפשר לגרות את תאי העובר כדי שיהפכו לתאי שומן חדשים.
לאחר שאיבה תאי שומן לא חוזרים ולא מתרבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)