המסה+ שאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסה+ שאיבה
    ליה
    20/09/2009

שלום רב,

יש לי תור בעוד שבוע לדר' יעקב בר מפרופורציה בנוגע להמסת שומן+ שאיבה ויש לי מס' שאלות:
    1. אני מעוניינת לעבור את הטיפול באזור מעל הבירכיים ששם יש לי עודף שומן שנורא מפריע לי עם טייץ או גינס צמוד ובצידי הירכיים ( אני די רזה- 161 ושוקלת 55 ק"ג- בת 36), חשוב לציין שאני לאחר שתי לידות ומתכננת בעתיד הריון נוסף
    ראשית האם מומלץ להמתין עד סיום הלידות או שזה לא משנה?- נראה לי הגיוני ששומן שיצא מהגוף לא יחזור, אבל הבנתי שתא שומן יכול לגדול ויתכן שיחזור שומן למקום שממנו שאבו.
    2. האם באמת התהליך קצר ופשוט ואינו גורם טראומה לגוף?, יש לי שני ילדים קטנים ועבודה שאינני יכולה להעדר ממנה יותר מיום יומיים ובנוסף אינני רוצה לשתף אף אחד בהחלטתי ( מלבד בעלי), האם זה אפשרי?
    3. האם הפלסטיקאי שאיתו נפגשים לצורץ ייעוץ הוא בהכרח יבצע את פעולת השאיבה?, האם יש לי אפשרות להחליט מי הייתי רוצה שיטפל בי?
    4. חשוב לציין שאני ראיתי תוצאה ממש טובה של מישהי אצלי בעבודה והיא ממש מרוצה ואני יכולה להעיד שרואים שיפור משמעותי ואין שום סימן, מלבד נקודה קטנה בצידי הירכיים והיא עברה את התהליך את גלזינגר.
    5. אשמח שלשאלה זו לו התיייחסו מנהלי הפורום, האם מישהו שמע על דר' יעקב בר- ויכול להמליץ או הפוך.

בברכת שנה טובה וכנה,
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסה+ שאיבה

הוספת תגובה

• תשובה לליה

ד``ר שריה כהנוביץ
    20/09/2009

לליה שלום,
    אענה לשאלותייך אחת לאחת:
    1. אינני רואה בעיה בהמסת השומן קודם ללידה מתוכננת.
    2. התהליך עצמו פשוט לפעולה, אם כי צפויה רגישות במקומות המטופלים, לתקופה של כשבוע עד עשרה ימים. רגישות זו איננה חייבת בהכרח להגביל את פעילותך.
    3. מקובל כי הרופא שבדק אותך הוא גם שיבצע את הפעולה. עם זאת, ברור כי ההחלטה הסופית בדבר הרופא שיטפל בך, נתונה בידיך בלבד.
    4. בטוחני כי גם ד"ר גלזינגר יאשר את מיומנותו ובקיאותו של ד"ר בר בטכניקה זו.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו