מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול -שאלהאנונימית07/10/2009
עברתי לפני כשבוע וחצי טיפול של המסה ושאיבה - מתי אראה תוצאות השומן נראה באותם מימדים כפי שהיה לפני הטיפול כך שלמראית עין שיפור לא היה בכלל מבחינתי .. רציתי לדעת מה אתם עושים במקרה כזה ומה יש לכם להגיד על זה
תודה רבה
בשלב זה אנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
11/10/2009שלום לך,
תוצאות ראשונות עם המסה ושאיבה רואים בערך לאחר כחודש. תוצאה סופית לוקחת שלושה עד ארבעה חודשים להשלמה. זה תלוי במכשיר ההמסה וכמות השומן שנשאב.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון
דיתי14/10/2009אשמח לדעת מה מצבך היום, לאחר שאיבה והמסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול המסה ושאיבה
אנונימית22/10/2009שיפור קטן יחסית .. עוד לא עבר חודש כך שזה לא נראה מבטיח לכל המעונינים לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה קטנטנה
אנונימית22/10/2009הצרת היקפים ירדו רק 4 סנטימטר כך שזה נראה משמעותי בעיניכם?? לדעתי לא !! אני מחכה בקוצר סבלנות לראות מה יהיה איתכם.. ועם הטיפול הזה שיכולתי לעבור טיפול אחר בכל מקום במחיר בזמן הפרטי שלי~~
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
מממ23/10/2009לא באה להגן על פרופורציה - (אני לא עשיתי אצלם)
אבל אני בפירוש שאלתי את הרופא בפגישת הייעוץ כמה ירד לי והוא אמר 3/4 ס"מ. זה נראה לי די משמעותי זה אמור יותר לחטב אם יש מצבור שומן בקטע מסויים ולא להוריד שומן בכמויות גדולות.
ואגב, כמה סיסי שאבו לך? אולי נוכל להשוות בתוצאות
אם את אמורה עוד לרדת 2 ס"מ בחודשיים הקרובים (אפילו עוד ס"מ אחד) זה הרבה - זה כבר מידה וחצי.
אפילו מידה זה משהו, לא חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
אנונימית23/10/2009לא חשוב כמה שאבו .. לי חשוב התוצאות הנראות לעין וההרגשה האי/שית שלי אם המקומות שרציתי לא קיבלתי תוצאות משביעות רצון .. אז כל הטיפול הזה הוא סתם .. ויכולתי לעשות זאת בכל מקום אחר .. אין צורך להשוות כל אחד מקבל תוצאות שונות חח ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מממ23/10/2009לא נראה לי שזה קשור למי שעשה.
השאלה היא אם הציפיות שלך היו ראליות מלכתחילה. את זה בודקים לפני הטיפול (נכון שהרופאים לא טורחים לנדב מידי הרבה מידע משום מה. אני מצצתי מהם המון המון באתי עם כל השאלות האפשריות לפני שהחלטתי לעשות והם אמרו לי במפורש שיצא משהו כמו שיצא לך).
אגב, אם יש לך מספיק שומן את יכולה לעשות את הטיפול שוב (כמובן בתשלום חדש) ולרדת עוד כמה ס"מ. אף אחד לא יוריד לך מידי הרבה בפעם אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למי שהגיבה
אנונימית25/10/2009קודם כל התגובה שלך די מובנת לי שאת לא עברת את הטיפול ואין לך מושג קלוש בכלל מה עברתי
שנית רואים שאת מגיבה בשם פרופורציה ובטח שאני לא אציג את עצמי כדי שתדעי מי אני
אם את כל כך אמינה תראי לי תמונות שלך לפני ואחרי ותתחברי למסנגר כך שנראה שאת אמיתית ונפגוש אותך באמת אחרת כל מה שאת אומרת כאן הכל בלוף אחד גדול כמו האצבע עכשיו ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחקת אותי....
מממ26/10/2009אז א עברתי את את הטיפול וואלה אני יודעת מה עברת כי אני גם מתמודדת עם זה עכשיו
וב בקשר לפרופורציה לא עשיתי שם ואני גם ממש לא בעניין שלהם (בלשון המעטה) א
את רוצה לדבר?בכיף
ואני ממש לא יודעת אם יש מכון או רופא יותר טוב מהשני....לא ממליצה על אף אחד
תשאירי לי מייל ונתכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
מממ23/10/2009לא באה להגן על פרופורציה - (אני לא עשיתי אצלם)
אבל אני בפירוש שאלתי את הרופא בפגישת הייעוץ כמה ירד לי והוא אמר 3/4 ס"מ. זה נראה לי די משמעותי זה אמור יותר לחטב אם יש מצבור שומן בקטע מסויים ולא להוריד שומן בכמויות גדולות.
ואגב, כמה סיסי שאבו לך? אולי נוכל להשוות בתוצאות
אם את אמורה עוד לרדת 2 ס"מ בחודשיים הקרובים (אפילו עוד ס"מ אחד) זה הרבה - זה כבר מידה וחצי.
אפילו מידה זה משהו, לא חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)