מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בציפלינגיצחק24/11/2009
שמעתי שאתה רופא שמטפל בציפלינג.
צריך לשאוב או להמיס את התוכן שלו
אפשר לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליצחק
ד``ר שריה כהנוביץ26/11/2009ל יצחק שלום .
שאלתך נשמעת כבדיחה פרטית,שלצערי לא ירדתי לעומק חיקרה.אשמח לקבל פירוט שאלתך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפלינג
יצחק13/12/2009ברוסית קוראים לזה גם משונקה -masonka
הכל התערבב לי שם ואני חושב שהמסה ולהוציא הכל יהיה הכי טוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי עוד תשובה דוקטור
נפתלי22/12/2009אז מה עם הציפלינג שלי?
אפשר לשאוב הכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליצחק
ד``ר שריה כהנוביץ22/12/2009ליצחק שלום
מקורות יודעי דבר הרוסית פענחו מסתרי הציפלינג:הרי הוא שק האשכים.נראה לי כי אין בידי לעזור לשקך ברב או במעט.עצתי לך לפנות לעזרת האורולוג.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה מדר כהנוביץ
דר סוריאנו26/01/2010למה אורולוג?
אני מבקש שתשאב לי מהמשונקה מה שיש בפנים.
אני משלם.
הקליינט תמיד צודק ואתה עובד בשביל זה.
בבקשה להודיע לי איך אני קובע פגישה איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליצחק
ד``ר שריה כהנוביץ26/01/2010ליצחק שלום
"הקליאנט תמיד צודק"-אולי בסופרמרקט.ברפואה-עשה את שימליץ לך הרופא.אם עצתו איננה נראית לך,פנה לרופא אחר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה במשונקה
זרובבל10/02/2010הסברתי לך כבר 5 פעמים יא דוקטור מה הבעיה.
מה אתה לא מבין?
אם אתה לא מבין בענין משונקה תמליץ לי מישהו אחר \בישביל מה אתה יושב בפורום הזה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליצחק
ד``ר שריה כהנוביץ10/02/2010ליצחק שלום
תוכל לפנות לסניף פרופורציה הסמוך למקום מגוריך,שם תיפתרנה בעיות המשונקה והצופפים שלך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר כהנויץ משונקה
זרובבל14/02/2010אז כן אפשר לטפל דוקטור.
אבל אתה פרופורציה אז אני יגיע אליך בסוף.
למה לא תתן לי תשובה פה עם אתה מטפל במשונקה שלי.
בחיית דוקטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליצחק
ד``ר שריה כהנוביץ15/02/2010ליצחק המצחיק שלום
אנא ראה תשובתי הקודמת ונהג על פיה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבענין משונקה
יצחק21/02/2010דר כהנוביץ
אם אני מגיע לפרופורציה אז אני בסוף מגיע אליך.
אז תגיד לי פשוט אתה יכול לטפל או לא.
אולי תשאל את הרופא השני שעובד איתך יאנו בתמונה מפחיד כזה אולי מבין יותר ממך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר סלוצקי
זרובבל03/03/2010דר יקר
יש לי בעיה במשונקה והרופא חבר שלך לא מבין בזה שום דבר.
יאנו כזה פילוסופ עונה כמו ביאליק
אני מבקש תקרא הכל ותנסה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)