מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבה + המסהאורן25/12/2009
אני נער בן 18 שעוסק הרבה בפעילות גופנית, שומר על אחוז שומן נמוך ואוכל בריא.
יש לי שומן עיקש במותניים שלא יורד לא משנה כמה נמוך אחוז השומן שלי יהיה.
אני מעוניין לעבור המסה + שאיבה, אבל מאוד מודאג לאור הביקורות שיש על הרופאים שמבצעים, ועל התוצאות הבלתי מספקות (שאיבה לא מספקת, כוויות, צלקות וכו'.)
כמו כן, האם בפרופורציה מתחייבים להחזר כספי/טיפול חוזר במידה והתוצאות לא מספקות?
אשמח אם אנשים שעברו טיפול כזה ומנהלי הפורום ייתנו את הדעת בקשר להודעתי.
השומן הזה אמנם מפריע לי, אבל אני מוכן להישאר איתו אם זה כרוך בטיפול לא מספק שידרוש ממני הוצאה של עוד כמה אלפי שקלים, או צלקות וכוויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורן
ד``ר שריה כהנוביץ26/12/2009
לאורן שלום
הסיבוכים האפשריים הכרוכים בהמסה ושאיבה,כגון כוויה וכו. אינם מרובים וחולפים עם הזמן.
אם המצוקה שלך משומן המותנים-גדולה,הסיכון המסוים הכרוך בפעולה-כדאי. ביחס לשאלותיך הכספיות,מוטב שתיצור קשר ישיר ואישי עם פרופורציה לסיכום ההתחיבויות ההדדיות.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
אורן28/12/2009הייתי אתמול בסניף פרופורציה בעזריאלי, והייתי אמור להיפגש עם הרופא סם סלוצקי.
הפגישה הייתה אמורה להערך יותר מאוחר מהמועד שבאתי, אז אחת היועצות שלכם ששמה אופירה אמרה לי להיכנס אליה לחדר לייעוץ ראשוני לראות האם באמת אני מתאים בכלל ושלא אחכה סתם.
היא טענה שאין לי שום דבר, וכמות השומן לא מספיקה אצלי.
השאלה שלי היא האם באמת יש להתייחס לזה כתשובה סופית, או שעליי לדבר עם רופא שמבצע ניתוח כזה ורק הוא באמת יידע אם אני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
אורן28/12/2009הייתי אתמול בסניף פרופורציה בעזריאלי, והייתי אמור להיפגש עם הרופא סם סלוצקי.
הפגישה הייתה אמורה להערך יותר מאוחר מהמועד שבאתי, אז אחת היועצות שלכם ששמה אופירה אמרה לי להיכנס אליה לחדר לייעוץ ראשוני לראות האם באמת אני מתאים בכלל ושלא אחכה סתם.
השאלה שלי היא האם באמת יש להתייחס לזה כתשובה סופית, או שעליי לדבר עם רופא שמבצע ניתוח כזה ורק הוא באמת יידע אם אני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר
השאלה שלי היא האם באמת יש להתייחס לזה כתשובה סופית, או שעליי לדבר עם רופא שמבצע ניתוח כזה ורק הוא באמת יידע אם אני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורן
ד``ר שריה כהנוביץ28/12/2009לאורן שלום
ליועצות יש נסיון רב בנושא האסתטיקה שאין לזלזל בו.עם זאת, עצתי לך לשמוע גם את דעתו של ד"ר סלוצקי.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורן
28/12/2009אני מסכים עם ד"ר כהנוביץ' אבל הייתי מעדיף לבדוק את בעיית המותניים שלך.
זה איזור שמכיל תאי שומן שלא יורדים עם דיאטות ואימון גופני. באופן מדעי המעטפת של תאי השומן מסיבה לא ידועה נסגרת ולא נותנת לחומצות השומן לצאת מהתאים. אז נדרשת אחת מהפעולות הרפואיות כדי להיפטר מהמותניים.
אשמח לבדוק אותך ולייעץ לך באופן רפואי על האפשרויות.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)