מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרסוליים ושוקיים עבותענת15/04/2010
הקרסוליים שלי נורא עבות ואני בחורה די רזה שוקלת 50 בנוסף גם השוקיים עבות ו מבנה ההרגל עקום
רציתי לדעת אם אפשר לשאוב מהקרסול והשוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ד``ר שריה כהנוביץ15/04/2010לענת שלום
האזורים שהזכרת אינם האיזורים הקלסיים להמסת/שאיבת שומן.בנוסף לכך, הריפוי באיזורים התחתונים של הרגלים, בעיתי יותר, מהריפוי באיזורים אחרים של הגוף.
למרות כל זאת, אני מציע שתיפגשי עם הרופא בו תבחרי, כדי לנסות ולהתאים תכנית פעולה המיוחדת לך, בהתאם לאילוצים המיוחדים לך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
15/04/2010שלום לך ענת,
השבוע חזרתי מכנס של מנתחים פלסטים שם ראיתי כירורג אחד שמטפל בבעיות שלך עם המסת שומן דרך חתך בשוקיים. אשמח לראות אותך במכון פורפורציה ולייעץ לך אם שיטה זאת אפשרית במקרה שלך.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת16/04/2010אני גרה באשדוד ויש קליניקה שלכם ול הבית קבעתי להיפגש עם דר חי נועם
האם הוא מעודכן בנושא המסת שומן דך חתך בשוקיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)