פלג גוף תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלג גוף תחתון
    אור
    27/04/2010

היי.

אני בחורה בת 16 עם מבנה גוף רזה.
    אבל כל השומן אצלי בגוף מצטבר בישבן וביריכיים ובגלל זה העור שלי במקומות האלו הוא רפוי,
    יש לי צלוליטיס וסימני מתיחה ובכללי זה נראה רע מאוד.ניסיתי פעילות גופנית והשומן בכל זאת "נתקע" שם.
    היום יש די הרבה אופציות ושיטות לשאיבת שומן,אני לא יודעת מה הכי טוב בשבילי ואני מאבדת את עצמי.
    היתי שמחה אם היתם יכולם להמליץ לי על טיפול שלא מותיר צלקות וממיס את השומן באופן משמעותי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלג גוף תחתון

הוספת תגובה

• תשובה לנלי

ד``ר שריה כהנוביץ
    28/04/2010

לנלי שלום

נראה לי כי תשבעי רצון מהטיפול לשאיבת/המסת שומן באנרגית RF

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך,שאלה נוספת

אור
    28/04/2010

האם זה יכול להמיס את -כל- השומן שיש אצלי בפלג גוף תחתון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שומן

אור
    28/04/2010

"הסרת שומן אגרסיבית עלולה להותיר פני שטח לא חלקים ותגרום לנפילת הישבן, ההיפך ממה שאת מעוניינת."

אמר ד"ר דן רגב

האם זה יכול לקרות בטיפול שהמלצת לי עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנלי

ד``ר שריה כהנוביץ
    29/04/2010

לנלי שלום

איננו מעונינים לסלק את כל השומן אלא לאזן אותו בהתאמה לעוביו באזורים אחרים בגופך.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

כללית אסתטיקה
    29/04/2010

שלום נלי,

בהמשך לשאלתך על שאיבת שומן-
    ניתוח שאיבת שומן הוא פרוצדורה כירורגית, בה מסירים עודפי שומן ממקומות שונים בגוף שלא ניתן להפטר מהם בדרך שמרנית. ניתוח זה לא מיועד למקרים של עודף משקל עם פיזור שומנים נרחב ואינו מהווה תחליף לדיאטה, לשיטות הרזייה שונות ולפעילות גופנית.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחיר לבצע את הטיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.

לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו