מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המסה ושאיבת שומן לבטן יחסית גדולהשיר04/06/2010
שלום,
אני די עובדת עצות...אשמח לעזרה .
אני כבר שבועיים להוטה לעשות שאיבת שומן בבטן ובמותנים-אזור שמאז ומתמיד מפריע לי ,לא משנה כמה אני מרזה תמיד נשארת לי בטן גדולה .
נפגשתי במרפאה מסוימת בר"ג שהציעו בשיטה של הרדמה מקומית שאיבה של בטן ומותנים-כמעט כמעט סגרתי שם ,למרות שהרופא שם אורולוג במומחיותו ,דבר שגרם לי ולבעלי להרים גבה ...אך כמובן שהם הראו תוצאות של אחרי שלהיטו את רצוני ושיכנעו אותי מאד .
בכל זאת הלכתי להתיעצות עם רופא מומחה דרך כללית אסטטיקה -אשר הוריד אותי כל העניין הזה בכלל!! הביע כעס רב כלפי המרפאה הנל שעושים מה שעושים שלדעתו אינם מקצועניים כלל ויגרמו לי רק לנזק ועיוות,ומה אגיד ממש ביאס אותי !!
אמר לי שאם הבטן ככ מפריעה לי אז שאחזור כבר עוד כמה שנים - אחרי לידות ,כי כעת אין מה לעשות ....במיוחד אם אני מתכננת עוד שנה להכנס להריון.
חשוב לציין כי גובהי 173 שוקלת כ73 קג....בריאה כשור .
עדיין לא הרמתי ידיים ,קבעתי פגישת יעוץ אצלכם -בפרופרציה לגבי השיטה של המסה ושאיבה ...
האם לדעתך-מומחה יקר, לאור הסיפור ששאלתי -השיטה שלכם שונה מהשאר וכן תוכל לעזור לי ???
חשוב לציין שאינני מצפה לבטן שטוחה,כלל לא!!
אלא לירידה בהיקפים...וכמו כן פוש בירידה במשקל ,שנתקע אצלי למרות פעילות גופנית מואצת ותזונה נכונה -ככול האפשר.
אנא עזור לי...
אני מוכנה לשלם כל סכום כדי לקבל את הרופא הטוב ביותר ולהיות בידיים הטובות ביותר ולקבל כמובן תוצאות טובות!!!
תודה מראש
ושבת שלום
שירל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירל
ד``ר שריה כהנוביץ05/06/2010
לשירל שלום
אם ברצונך להרות בעתיד, הרי שמתיחת בטן איננה רצויה. שונה הדבר לגבי שאיבת שומן שאיננה מפחיתה את ממדי העור אלא מדקקת אותו בלבד.
ואם החלטת על שאיבת שומן, הרי שהפעולה המומלצת היא- שאיבה+המסה. הפעולה המשולבת מדממת פחות, מדויקת יותר ומביאה למיצוק טוב יותר של העור.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שיר10/06/2010תודה רבה לכם על היעוץ...
אני אכן שוכנעתי ...ואני עושה בדי טייט עוד שבוע ...
אחלו לי בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
06/06/2010שלום שירל,
כמו שד"ר כהנוביץ' ענה לך, אם את חושבת להיכנס להריון בעתיד מומלץ לעשות המסה ושאיבה בלבד. הפעולה היא לאיזורים קטנים עד 2000 סמ"ק.
לא הייתי מפנה לרופא לא מומחה בפלסטיקה למרות שכל רופא בארץ רשאי לבצע כל פעולה. חשוב לראות במה מדובר וזה רק אפשרי אם אבדוק אותך בפורפורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)