מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטןתומר10/06/2010
שלום רב ד"ר כהנוביץ וד"ר סלוצקי,
שמי תומר, בן 21 מאיזור המרכז.
בעבר הייתי ילד שמן (1.60/110), הגעתי להחלטה לרדת במשקל ובזכות דיאטה בלבד (חשוב לציין כי לא עשיתי כלל ספורט באותה תקופה*).
בגיל 15 כבר הייתי רזה וירדתי במשקל.
עד היום שאני נחשב לא שמ(1.80/75), אני סובל מבטן! דבר שמאוד מתסכל אותי. בידיים אני רזה, ברגליים אני רזה, בעקוז חטוב, בבטן העליונה רזה, בחזה רזה. אבל הבטן התחתונה נפוחה: אני לא יודע אם זה שומן, אני לא יודע אם זה הצטברות של נוזל מיים.כמו "מדלדל" בטן זזה.
חשוב לי לציין שאמנם שאני עושה ספורט היא יורדת ממש קטן וגם דיאטות לא עוזרות - כי אני רזה.
מבנה הגוף שלי רחב.
חשוב לי לציין כי הפטמות שלי גדולות מהרגיל וגם מעל איבר המין יש עודף שומן.
אלה שני המקומות היחידים שמנים או שומניים או נוזליים בגוף שלי.
אשמח לחוות דעת כללית/מקיפה שתעזור לי להגשים את החלום שלי. להרזות - רזיתי. אני רק רוצה להוריד את הבטן.
תודה רבה מראש על כל התייחסות.
תומר, ת"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתומר
ד``ר שריה כהנוביץ13/06/2010לתומר שלום
ממכתבך עולה כי ריכוזי השומן מהם אתה סובל הם בבטן תחתונה ומעל עצם החיק.
שני איזורים אלה מתאימים לפעולת ההמסה+שאיבה. עם זאת, יש לקבוע לאחר בדיקה, האם הבעיה בבטן תחתונה , באה מעודף שומן, או שנגרמת מריפיון שרירי הבטן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
13/06/2010שלום תומר,
עשית עבודה טובה במשך השנים ועכשיו אתה במשקל טוב. איזור הבטן הוא אחד האיזורים הקשים ביותר להורדה, שבו סוג השומן אחר מאיזורים אחרים. אם אצלך קיים שומן אז כדאי להשתמש במכשיר בודיטייט שממיס ושואב את השומן. אם אין שם שומן, הטיפול הנכון יהיה מתיחת עור הבטן. זה בתנאי שהשרירים תקינים.
לקבלת תשובה אנחנו צריכים לבדוק אותך.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)