מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה אחרי השאיבה אם אני משמינה?ד``ר שריה כהנוביץ11/06/2010
שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי שאיבת שומן במכשיר זה.
האם עלי לרדת במשקל לפני השאיבה?
ומה קורה אחרי השאיבה אם אני משמינה?,האם האזור הנשאב חוזר לקודמו או שאני משמינה באזור שלא הייתי משמינה לדוגמא אני רוצה לשאוב מהגב,והישבן שלי קטן האם יש סיכוי שהשמין באזור הישבן?
ומתי צריך לעבור טיפול ליפטי?
והאם מותר לכבס את המחטב?שלובשים אחרי השאיבה כמובן.
ואחרי כמה זמן ניתן לעשות את השאיבה במקום אחר בגוף?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לסיון
ד``ר שריה כהנוביץ13/06/2010לסיון שלום.
לשאלותיך:
משקל ליטר שומן נקי כ-900 גרם.מאחר ובחומר השאיבה יש גם חלק מנוזלי ההסננה שלפני הפעולה+מעט דם וכו. הרי שאין נוסחה מדויקת להמרה.
ירידה במשקל לפני הפעולה, מסיעת לתוצאה טובה יותר, ולעיתים מיתרת הפעולה.
בעליה חוזרת במשקל, תוספת המשקל מתחלקת בפרופורציה החדשה שנוצרה לאחר הפעולה.
אינני מכיר טיפול "ליפטי" מהו.
ניתן לכבס המחטב בכביסת יד.הייבוש-בהתאם.
שאיבה במקום אחר אפשרית לאחר כשלושה חודשים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיוון
13/06/2010שלום לך,
ד"ר כהנוביץ' ענה לך יפה מאוד וברצוני להוסיף דבר אחד - תאי שומן לא מתרבים. תאי שומן שנהרסו לא חוזרים לעולם.
מכשיר הבודיטייט נותן תגובה גם תת-עורית שמיישרת ומותחת מעט את העור. כמובן, ירידה במשקל תעזור מאוד.
המכשיר הוא חד-פעמי ולאחר הפעלתו לא ניתן להשתמש בו שוב. זה מגן על סטריליות מחולה לחולה.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)