שאלות חשובות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות!!
    שרונה
    01/07/2010

אני בחורה דיי רזה (1.63/57) חוץ מזה שיש לי בטן, שאנני מצליחה להפטר ממנה..גם עם ספורט.
    אני רוצה לעשות איזשהוא ניתוח להצרת היקפים,

ואני מתלבטת בין הבלה קונטור, לבין הבודיי טייט, אני רוצה לדעת מה יותר יעיל.
    כי אני רוצה להפטר ממצבור תאי השומן הזה, ואני לא מעוניינת לעבור שאיבה של ממש, כי זה גם מפחיד אותי,
    רציתי לדעת, כמה אפשר להוריד בעזרת ניתוח שכזה???
    וכמה בערך, טווח מחירים, ניתוח שכזה עולה??
    ואיזה מכשיר עדיף,???

בבקשה עיזרו לי,שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות!!

הוספת תגובה

• תשובה לשרונה

ד``ר שריה כהנוביץ
    01/07/2010

לשרונה שלום,
    תשובה לשאלתך דורשת בדיקה קלינית ושיקול דעת רפואי-פלסטי, להחלטה איזו פעולה מתאימה לבעייתך בצורה האופטימלית.
    על פניו נראה משאלתך, כי הפתרון לבעייתך נמצא בשאיבת שומן. הפעולה המומלצת ביותר בתחום השאיבה, היא המסה + שאיבה. המכשיר המתאים לפעולה זו, כרגע, בארץ, הוא ה"בודי-טייט".

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

01/07/2010

שלום שרונה,

בנוסף למה שד"ר כהנוביץ' ענה לך, יש לציין שאין מה לפחד משאיבת שומן שאפשר לבצע בהרדמה מקומית ללא אישפוז.
    בלה קונטור היא לא פעולה רפואית וכל אחד יכול לבצעה.
    כמו שד"ר כהנוביץ' כתב, חשוב להיבדק אצל רופא פלסטי מומחה ויחד איתו להחליט איזו שיטה מתאימה ואז אפשר גם לקבוע את המחירים.

בתודה על התעניינותך,
    ד"ר סם סלוצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו