בודי טייט וקרישת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בודי טייט וקרישת יתר
    מיכל
    02/07/2010

יש לי קרישת יתר (טרומבופליה משולבת, בהריונות אני נוטלת קלקסן) האם יש בעיה לעבור טיפול המסת שומן בבודי טייט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודי טייט וקרישת יתר

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

ד``ר שריה כהנוביץ
    02/07/2010

למיכל שלום

מאחר ופעולת ההמסה+שאיבה היא פעולה "עיוורת", על פני שטח נרחב למדי,ללא בקרת דימום נאותה, הרי שהייתי מהסס מאד לבצע פעולה זו במקרה שלך. במיוחד כשהמדובר בפעולה שיעדה אסתטי בלבד.

עם זאת, ניתן לדון במקרה זה, לאחר אישור מתאים של ההמטולוג המטפל בך.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישת יתר- המשך

מיכל
    03/07/2010

הייתי בפגישת ייעוץ בפרורופרציה ואף קבעתי תאריך לטיפול. שאלתי מפורשות את הרופאה אם יש בעיה עם קרישת יתר והיא אמרה שאין.

כיצד ידע ההמטולוג איזה טיפול זה ומהן השלכותיו במצב כשלי? מה אני צריכה לשאול אותו?

הטיפול שאני אמורה לעבור אינו גדול במיוחד, האם יש קשר לגודל השטח?

אודה על תשובתך, העניין חשוב שכן התור נקבע לעוד כשבועיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת למיכל

ד``ר שריה כהנוביץ
    04/07/2010

למיכל שלום,
    קשה לי להתערב בשיקוליו המקצועיים של רופא אחר. עם זאת, עצתי לך להראות לרופאה המטפלת בפרופורציה את תגובתי, ובקשי את התייחסותה לבעייתך המיוחדת.
    אם אכן תתייחס הרופאה לעניין, הרי שהמהלך הבא הטבעי הוא שיחה בין ההמטולוג לרופא המנתח, להתאמת כל הדרכים הכירורגיות לבעיות הרקע בקרישת הדם.

בברכה,
    ד"ר שריה כהנוביץ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו