מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי בדי טייטשיר09/07/2010
שלום,
עברתי בדי טייט לפני כ3 שבועות-באזור הבטן והמותניים, הרופאה אומרת שהוציאה כ-4 ליטר שומן נקי!
הייתי כבר בביקורת אצלה לפני כשבוע בשל אי הנוחות שלי עם החגורה ..מאד קשה להיות עימה 24 שעות ביממה בעיקר בחום הזה..ובנוסף בשל "שקעים" שנוצרו באזור וגבשושיות נוראיות...
הרופאה אומרת שהכל יעבור..ואין מה לדאוג...ולגבי החגורה אמרה שפשר כבר לישון בלעדה אך במשך היום יש לשים אותה עדיין...עד הביקורת הבאה שזה ממש בקרוב כבר.
שאלתי היא- האם כל הגבשושיות האלו באמת יעברו ?? ומתי????
מתי הבטן תהיה באמת נקיה מהגבשושים כמו שהיתה בעבר???
ומתי אפשר להפסיק בכלל ללכת עם החגורה?. מתי ביא כבר מיותרת לתהליך ההחלמה??
תודה מראש ושבת שלום
שירל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
סיון10/07/2010סליחה על השאלה
את מרוצה מהרופאה ומאופן הביצוע אשמח אם תתני לי קצת מידע
אני מבינה שעשית זאת ברשת פורפוציה
גם אני רוצה לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
שיר11/07/2010היי סיון
קשה לי לענות לשאלתך עדיין...
יש לי גבשושיות וחורים נוראים על האזורים שטופלו-הרופאה אורת שיעברו...אך כמעט חודש מהטיפול ואין ממש שיפור...
אם אני ממליצה??? בנתיים...לא ממש...סוריייי....
הפרוצדורה עצמה גם לא כזו פשוטה-במשך יומיים את מדממת בצורה מטורפת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירל
סיון11/07/2010תודה רבה לך על התשובה המהירה
אשמח את תדווחי לנו בהמשך
מה קורה איתך
בנתיים שהיה לך בהצלחה
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירל
ד``ר שריה כהנוביץ11/07/2010לשירל שלום
אין אפשרות להשיב לשאלתך מבלי לראות אותך.האדם המוסמך ביותר לענות לשאלותיך הוא הרופא שניתח אותך.כך או אחרת, אנו מצפים להטבה הדרגתית בששת החודשים שלאחר הניתוח.שיעור ההטבה הולך וקטן, בתקופה זו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)