לפני שבוע עברתי בודיטיט-עדכון ושאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני שבוע עברתי בודיטיט-עדכון ושאלה
    x
    21/07/2010

אז לפני שבוע עברתי בודיטייט באיזור המותניים, הבטן והחזה (אני גבר) - כל האיזורים באותה הפרוצדורה.

ביצעתי זאת בפרופורציה ע"י ד"ר גורביץ'.

אני לא שמן. להיפך. אני רזה - אך יש לי בעיה של מצבורי שומן שטחיים נקודתיים שמבאסים אותי, וכן גינקומסטיה (חזה בגבר) שמורכבת בעיקר משומן (בדקתי באולטרסאונד).

כעת כבר עבר שבוע - ויש לי עדיין כאבים מקומיים, סימנים כחולים וגם עוד יש הפרשה מתונה של נוזל צהבהב מהפתח שנעשה בבטן (משאר הפתחים ההפרשות כבר פסקו). הולך כעת עם בגד מחטב - שהוא מעיק מאד, אבל אין ברירה.

העניין הוא שכאשר אני מוריד את המחטב למרוח משחה, אני מסתכל על הגוף שלי - ואין שום שינוי. כל האיזורים (ובעיקר הציצי - שזה הכי מבאס אותי) נראים בדיוק כפי שהיו קודם. יש רק שינוי לרעה (שקע כזה ממש מכוער שנוצר לי מתחת לטבור ושקעים נוספים בבטן התחתונה, וכמו כן הפרשי גובה בין הבטן התחתונה לעליונה).

זה מבאס, כי לפי מה שהבנתי מרופאים, גם כאן בפורום - השינוי העיקרי אמור להראות כבר מיידי אחרי הפרוצדורה, ומה שמתרחש בשבועות שלאחר מכן זה רק שיפור. ואצלי אין שום שינוי. הציצי עוד במקומו, הצמיגים גם כן, וגם ה-Love handles במותניים.

מה אתם אומרים? למישהו זה גם קרה ככה עם בודיטייט?
    האם יש תקווה? האם השקע המכוער והמדרגה בין הבטנות (העליונה והתחתונה) יעלמו?

והאם בביקורת הראשונה שיש לי בפרופורציה בתחילת אוגוסט יהיו נחמדים ויעזרו? או שיתנערו ממני בכל מיני תירוצים? מה דעתכם?

אני מאד מבואס ומתוסכל, אך משתדל לשמור על אופטימיות ולקוות שעוד ייקרה נס.
    השקעתי הרבה כסף ומאמצים בניתוח הזה ולא בא לי שהכל יילך לטימיון (ועוד אשאר עם נזק!).

אשמח לשמוע מהגולשים וכן מהרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לx

ד``ר שריה כהנוביץ
    21/07/2010

ל x שלום

אכן קיימת בצקת באיזורים שנשאבו, בשבועות שלאחרי הפעולה.

קשה לי לדון בתלונותיך ללא בדיקה.רצוי שתקבל התיחסות אוביקטיבית מאדם אחר, ולא מעצמך ,לגבי שינויים בגופך.

והחשוב ביותר- היוועץ ברופא שטיפל בך.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

22/07/2010

שלום לך,

כמו שד"ר כהנוביץ' כתב, אי אפשר להעריך את המצב ללא בדיקה. אבל חשוב לדעת, שבגינקומסטיה, שהרוב הוא שומן. רקמת שד אי אפשר להוריד עם שאיבה או בודיטייט. דרוש ניתוח.

בקשר להפרשה, חשוב לבדוק אצל רופא ואולי לקחת תרבית כדי לשלול זיהום.

בברכה,
    ד"ר סם סלוצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תהייה מודאג...

ליהיא
    22/07/2010

עשיתי בודי טייט, גם בפרופורציה, לפני 7 חודשים, אני עשיתי בירכיים.
    וגם אצלי לא ראו למחרת תוצאות, אחרי שבועיים או שלוש הנפיחות ירדה והתחלתי לראות את התוצאות, שהם, אגב, כל הזמן משתפרות...
    אני לא יודעת מה כמות השומן שהוציאו לך, ואם זה הרבה אז אולי גם תהליך ההרדמה יהיה איטי יותר, אבל לא סתם קבעו לך ביקורת אחרי כמעט חודש...
    בינתיים אין טעם לדאגה מיותרת, תחשוב חיובי.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ר
    15/08/2010

אפשר להתייעץ איתך בפרטי? אני גם מעוניינת בטיפול של בודיטייט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערה ל ר.

ד``ר שריה כהנוביץ
    15/08/2010

ל ר שלום

אשמח אם תשתפי אותנו בניסיונה של ציפי, לאחר פגישתך איתה.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושב ללכת היום לפרופורציה:

להדר
    25/07/2010

אני מעוניין מאד לשמוע ממך ולראות אם ההתפתחות אצלך השתפרה כי מדובר רק בשבוע לאחר הטיפול. גם אני רזה ואני רוצה להמיס שומן כזרז במקום חדר כושר בחלק מסויים בגוף.
    תודה

מר Y

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בודי טייט - שוקלת.. הרבה!!!

בטי
    13/02/2011

מה קורה איתך היום? אני שוקלת לעבור אותה פרוצדורה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו