Vip Line

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Vip Line
    אור
    28/07/2010

שלום,
    אני בת 18 וחצי, שוקלת 59 בגובה 1.65. אני אומנם עוסקת בפעילות גופנית באופן קבוע ואני אוכלת נכון, מופחת שומן לפי תפריט של תזונאית אך עדיין יש לי מצבורי שומן בבטן.
    הייתי רוצה לדעת האם הצרת היקפים באמצעות מכשיר Vip Line הינה כדאית לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Vip Line

הוספת תגובה

• תשובה לאור

ד``ר שריה כהנוביץ
    28/07/2010

לאור שלום

הVip Line המוכר לי, קשור בטיפול בכף הרגל.ברור לי כי לא למכשיר זה התכוונת.אנא שלחי פרטים נוספים כדי שאוכל להתיחס.

נ.ב.בעולם המערב "מתרוצצים"מעל 200 מכשירים שונים שיעודם הצרת היקפים.חלקם מוצלחים יותר, חלקם פחות וחלקם חסרי כל תועלת.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה על ההתייחסות האדיבה :)

אור
    28/07/2010

מה שמרתיע הינו שבאינטנט אין הרבה מידע, בעברית לפחות, אודות המכשיר הזה...
    בעיקרון הוא עובד על אלקטרודות שמצמידים למקומות הרצויים וכל איזה 5 שניות הוא שולח פולסים חשמליים. ישר לאחר טיפול אפשר לחזור לתפקוד מלא ומותר לעשות אותו במתכונת של יום כן ויום לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב,

אור
    28/07/2010

מהי להערתך יעילותו וכדאיותו של תהליך הצרת היקפים באמצעות גלי אולטראסאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאור

ד``ר שריה כהנוביץ
    28/07/2010

לאור שלום

כל נסיונותינו במכשירים שונים ומשונים, באנרגיות שונות, להפחית מסת השומן ,בהתערבות לא חודרנית - עלו בתוהו.לכן, על פניו , לא נראה לי כי תיהני מהתוצאות מהתערבות לא פולשנית. עם זאת, אשמח שתשתפי אותי בתוצאות הטיפול, אם תחליטי לבצע זאת.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו