מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Vip Lineאור28/07/2010
שלום,
אני בת 18 וחצי, שוקלת 59 בגובה 1.65. אני אומנם עוסקת בפעילות גופנית באופן קבוע ואני אוכלת נכון, מופחת שומן לפי תפריט של תזונאית אך עדיין יש לי מצבורי שומן בבטן.
הייתי רוצה לדעת האם הצרת היקפים באמצעות מכשיר Vip Line הינה כדאית לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
ד``ר שריה כהנוביץ28/07/2010לאור שלום
הVip Line המוכר לי, קשור בטיפול בכף הרגל.ברור לי כי לא למכשיר זה התכוונת.אנא שלחי פרטים נוספים כדי שאוכל להתיחס.
נ.ב.בעולם המערב "מתרוצצים"מעל 200 מכשירים שונים שיעודם הצרת היקפים.חלקם מוצלחים יותר, חלקם פחות וחלקם חסרי כל תועלת.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה על ההתייחסות האדיבה :)
אור28/07/2010מה שמרתיע הינו שבאינטנט אין הרבה מידע, בעברית לפחות, אודות המכשיר הזה...
בעיקרון הוא עובד על אלקטרודות שמצמידים למקומות הרצויים וכל איזה 5 שניות הוא שולח פולסים חשמליים. ישר לאחר טיפול אפשר לחזור לתפקוד מלא ומותר לעשות אותו במתכונת של יום כן ויום לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב,
אור28/07/2010מהי להערתך יעילותו וכדאיותו של תהליך הצרת היקפים באמצעות גלי אולטראסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
ד``ר שריה כהנוביץ28/07/2010לאור שלום
כל נסיונותינו במכשירים שונים ומשונים, באנרגיות שונות, להפחית מסת השומן ,בהתערבות לא חודרנית - עלו בתוהו.לכן, על פניו , לא נראה לי כי תיהני מהתוצאות מהתערבות לא פולשנית. עם זאת, אשמח שתשתפי אותי בתוצאות הטיפול, אם תחליטי לבצע זאת.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)