מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לדר כהנוביץאלישע31/10/2010
אני מאד מעונין להוסיף ביצה שלישית.
שמעתי שאתה עושה כמו דר וינברגר.
אני מאד מתלבט באם לא להוסיף גם ביצה רביעת משהו בגודל של ביצת יונה.
רציתי גם לשאול כמה ביצים אפשר להוסיף מקסימום?
איך מתקשרים למרפאה שלך?
תודה
אלישע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר כהנוביץ - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ31/10/2010לאלישע שלום
הצטערתי מאד לקרוא את בעיתך המביכה.
צר לי, אך חוששני כי אפילו אני , לא יכול לפתור בעיתך.
תנסה למצוא פתרון בענף הלול, משרד החקלאות
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לדר כהנוביץ
אלישע31/10/2010אני קצת מאוכזב מתשובתך כי אתה הופךזאת לבדיחה (לול)
אני ממש רציני ואני יודע שאתה פלסטיקאי מאד בכיר .
קראתי שדר וינברגר מכניס ביצה שלישית אבל אם הוא יודע אז אתה בטח יותר טוב ממנו.
(אמא שלי זוכרת אותך מבילינסון).
אני חייב להכניס ביצה שלישית ואפילו 4
ובאמת תענה לי הפעם ברצינות, לכמה ביצים יש מקום בשק של גבר?
אלישע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לדר כהנוביץ - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ01/11/2010אלישע שלום
תשובתי אליך היתה במלוא הרצינות, ובטוחני כי מי כמוך יכול להעריך זאת.
ובאשר לשאלתך: מספר הביצים הניתנות להכנסה בשק נתון, תלוי בגודל הביצים ובגודל השק.
אמור לי מה גודל השק ומה גודל הביצים, ואומר לך - מספרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחח ד"ר אתה גדול!
לינה01/11/2010אהבתי , אהבתי
10 נק'
(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)