מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשיתי המסה ושאיבה לפני כשנהטלי06/02/2011
עשיתי המסה ושאיבה לפני כשנה ורציתי לעדכן. קודם כל אני בחורה ממש רזה שתמיד הייתה לי הצטברות לא גדולה, אבל לא פורפורציולנית של שומן באזור הירכיים החיצוניות. משהו שלא ירד ממש בשום התעמלות ובשום דיאטה (לדעתי אני בכלל לא צריכה דיאטה והניסיונות להיפטר המשומן הזה בדאיטות סתם גררו אותי תמיד למשקלים נמוכים מדי). תמיד חלמתי על שאיבת שומן ולפני שנה עזרתי אומץ ועשיתי המסה ושאיבה בפרופורציה אצל ד"ר כהנוביץ.
נתחיל בעיקר, כיום שנה אחרי הפרוצדורה, אני מאוד מרוצה, השומן המיותר (בסכ"ה הוצאו 850 מ"ל) נעלם ואני ממש פרורפוציונלית. סוף סוף אני לא מוגבלת בשום סוג של לבוש. אין כמעט צלקות למעט איזה נקודה מזערית שאפילו אני מתקשה לראות בכפל של הישבן. הדבר שיפר מהותית את המראה שלי. הדבר הטוב שבגלל שהוציאו מעט, זה נראה כאילו רזיתי ולא כאילו נעשתה פעולה כרורגית. בקיצור מעולם לא נראיתי כל כך טוב ואני מאוד מרוצה.
לעניין הפעולה עצמה, אל תקשבו לפרסומות, זה ניתוח לכל דבר ועניין, אולי לא ניתוח גדול אבל ניתוח. הפעולה נעשית בהרדמה מלאה, יש אחרי זה כאבים ובצקות ויורד דם. בקיצור לא חוזרים אחרי זה לעבודה, חוזרים שלושה ימים הביתה לשכב במיטה, עם משככי כאבים. הדם מספיק לרדת אחרי כמה שעות, אבל ממש כואב.
אציין שאצלי לא היו כל סיבוכים ויום אחרי הניתוח עם הבצקות והמחטב המציק והמגרד, נראתי טוב כפי שלא נראתי בחיים.
בקיצור כואב לא חף מסיכונים, אבל תוצאות נהדרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי המסה ושאיבה לפני כשנה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ06/02/2011למשתתפי הפורום שלום,
1. אפתח בגילוי נאות: אינני מעורב כל עיקר בתגובתה של טלי, וכשתראו ברחוב איש סמוק פנים, תדעו שזה אני המסמיק ממחמאות.
2. ישנם מחברי המבצעים המסה+שאיבה תחת הרדמה מקומית. אני מעדיף לבצע הפעולה תחת הרדמה כללית, המונעת אי-נוחות, ומונעת כאב מהמנותחת.
3. במחשבה שניה, דווקא נעים לקבל מחמאות. תמשיכו בנות.
בברכה,
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)