מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבנתי, ולגבי טיפול או מכשור מתאים?
אורי16/03/2011על מנת שאדע מה לחפש, מה הוא המכשור או הטיפול היעיל ביותר בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, ולגבי טיפול או מכשור מתאים? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ16/03/2011אורי שלום
מכלל הפרוצדורות הרווחות כרגע בארץ אני ממליץ על השימוש ב-body tite
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אורי16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט עור...אורי16/03/2011
שלום,
הצטבר לי בבטן מצבור לא גדול מדי אבל בולט לעין של עור ושומן. הדבר קרה בילדות, הורדתי במשקל תוך כדי צמיחה לגובה.
אני מבצע פעילות גופנית רבה, שרירי הבטן שלי חזקים ועומדים בעומסים גבוהים ומעבר לנורמלים לכן אני בטוח שאין לי בעיה בהם.
האם קיים טיפול שאוכל לעשות שאינו פולשני? אני מכיר את ניתוחי מתיחת הבטן ואיני מעוניין בטיפול פולשני מהסוג הזה. מדובר בעיקר במצבור של עור באזור התחתון של הבטן, מעל ומתחת לטבור.
כמו כן אשמח לדעת איפה נמצאים הטיפולים, באילו מרפאות, עדיף באזור ירושלים במידה ומישהו מכיר...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט עור... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ16/03/2011לאורי שלום
מדבריך נראה כי הפעולה הנדרשת היא כריתת עודפי העור. ייתכן וניתן לפתור הבעיה בהמסה+שאיבה שתכווץ את העור.
כך או כך, יש צורך בבדיקתך , כדי להתאים הפעולה האופטימלית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורי16/03/2011כמו שכתבתי, אני לא מעוניין בכריתה של העור, אלא בהמסה שתכווץ את העור כפי שכתבת, אך אינני יודע לאן לפנות כדי לקבל טיפול מהסוג הזה ומוה הטיפול שהוא היעיל ביותר במסגרת הטיפולים שאינם כוללים כריתה, אשמח להכוונה בעניין (באזור ירושלים), תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ16/03/2011אורי שלום
אינני מיצג כל ארגון ארצי לשיווק ניתוחים, לכן לא אוכל לצערי לעזור לך באיתור סניף ירושלמי.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)