מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתשובהR20/03/2011
אני בחורה שיש לה עודף שומן לא קל בירכיים שלא ירד בדיאטה או ספורט, אני רוצה לברר איך אפשר לטפל בבעיה הזאת ומה המחיר לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה - תגובה
21/03/2011שלום לך,
יש מספר איזורים בגוף, לדוגמא הירכיים, שלא יורדים עם דיאטות או ספורט וזקוקים לטיפול על-ידי המסת ושאיבת שומן (בודיטייט), שאיבת שומן רגילה, או ניתוח לסילוק השומן והעור המיותר. אי אפשר לדעת איזה טיפול מתאים לך ללא בדיקה.
בתודה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון בודי טייט לאחר חודש
בודי טייט בבט21/03/2011אני עשיתי לפני כחודש בודי טייט בבטן
שאבו לי כ2.500 ליטר .בתחילה זה היה נראה נורא .הבטן הייתה מלאה גבשושיות ולא סימטרית .עכשיו לאחר כחודש יש שיפור משמעותי ורואים יפה את התוצאות אך הבטן עדיין לא חלקה .
אך אני מבינה שזה עדיין לא סופי .ומקווה לטוב
השאלה שלי עד מתי ממולץ ללכת עם המחוך .הבטן עדיין קשה ורגישה .
ב3 שבועות ראשונים לא הורדתי כלל אך כעת אני מורידה אותה בלילה
שאלה נוספת היא איך זה שלמרות השאיבה איו שום שינוי במשקל אפילו לא קל ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)