הצרת זרועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצרת זרועות
    נלה
    07/04/2011

שלום, רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי? אני בת 22 משקל 62 1.55 כשהייתי צעירה יתר בגילה 17 עשיתי דיאטה וירדתי בערך 30 קילו ע"י ספורט ותזונה מועטת מאד. כיום אני יותר מלאה והמשקל שלי משתנה אך מה שנשאר איתי זה עודף של שומן באיזור הזרועות הדבר ממש מפריע כיוון שאני יכולה להיות מידה S בחולצה והיא תראה יפה ורק בזרועות זה יהיה קטן ולפעמים אפילו לא נכנס
    1. רציתי לדעת אם מישהו שמע על השיטה של המסת שומן בזריקה? מהן תופעות הלוואי? וכמה בערך זה עולה?
    2.איזה שיטה באמת עדיפה לי? הבנתי שיש אפשרות שזה לא רק שומן אלא עודף של עור? חשוב לציין שאני מעדיפה שזה לא יהיה ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצרת זרועות

הוספת תגובה

• הצרת זרועות - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    20/04/2011

לנלה שלום

1.המסת שומן בהזרקת חומרים ממיסי שומן לא הוכיחה את עצמה, בינתיים.

2.לכן, הפתרון שנראה לי לבעיתך,הוא השילוב - המסה+שאיבת שומן. בעית עודפי העור תידון רק מספר חודשים לאחר מכן. העודף תלוי בכמות השומן המסולקת,באלסטיות של העור ובמידת התכווצות העור בעקבות ההמסה.

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו