מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שומן בלייזרדבי09/05/2011
שלום לכם,
לפני שנה וחצי עשיתי ניתוח מתיחת בטן(ללא שאיבת שומן). ראשית עד עתה יש עוד הצטברות נוזלים, כך שאת האיזור התחתון של הבטן אנני מרגישה ממש. לפי דברי המנתח ה לוקח זמן.
הדבר האחר שמדאיג אותי יותר שבאיזור הערווה,נשאר שומן, השומן בולט במיוחד יחסית למתיחת הבטן.
המנתח הציע שאעשה ניתוח לשאיבת שומן מאיזור זה.
אני לא מוכנה לעבור ניתוח נוסף,אשמח לדעת אם ניתן בלזייר לבצע שאיבת שומן,כך שהמראה יראה,פרופורציונאלי,ולא תהה בליטה כל כך לא אסטטית באיזור זה.
אשמח מאוד לתגובתכם.
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומן בלייזר - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/05/2011לדבי שלום
דיקוק מסת השומן מעל עצם החיק(pubis), מלווה חלק גדול מהניתוחים למתיחת בטן.
ניתן לשפר המצב המתואר בהמסה+ שאיבה, או בשאיבה בלבד.
נראה לי כי עדיף לך כי המנתח שהתחיל במתיחה , יסיים בסילוק עודפי השומן המטרידים , גם אם מדובר בשאיבה בלבד.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן
דבי29/05/2011שוב אני שואלת, האם בהמסת שומן לא אחסוך את הכאבים ,צנוריות, החלמה ממושכת וכ"ו.
כפי שאמרו לי בפרופורציה ההחלמה מהירה בהמסת שומן, לא פולשני כפי שהדבר מתבצע בשאיבת שומן,
אשמח לתובנות נוספות,
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ31/05/2011לדבי שלום
בשאיבה , כבהמסה+שאיבה - אין צינוריות ניקוז , ושתיהן פולשניות.
מנסיוני - ההמסה+שאיבה מביאה לתוצאות טובות יותר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)