מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מתאימה?לימור25/05/2011
בת 32
משקל 75
גובה 1.55
5 חודשים אחרי לידה שלישית.
לפני הלידה האחרונה שקלתי 65.
רוב המשקל מצטבר אצלי בירכיים
מה שגורים לי לכאבי בירכיים ובעכבי הרגליים.
אני בדיאטה ושומרת על תזונה ספורט מעט כרגע אבל מתכוונת לחזור ליותר
האם שאיבה של 3-4 ליטר מהירכיים בלבד תוכל לפתור לי את בעיית כאבי הבירכיים?
כמובן שאמשיך לאחר מכן בדיאטה ותזונה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מתאימה? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/05/2011ללימור שלום
סלוק מסה שומנית מהירכים ישפר את פרופורציות גופך.
חוששני כי אין לצפות לסילוק הכאב בעקבי רגליך.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. ועוד משהו...
לימור26/05/2011מה המחיר של טיפול כזה?
מה אורכו והאם משתחררים באותו היום?
מה בנוגע לכאבי החלמה...?
אני פשוט לא רוצה לספר לאף אחד מלבד בעלי...
האם יש השתתפות של הקופ"ח (מאוחדת)?
האם אתה מקבל בבלינסון (דר' שריה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. ועוד משהו... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ26/05/2011ללימור שלום
1.מחיר הפעולה משתנה מרופא אחד למשנהו.המחיר נע בין 13000שח ל25000 שח.
2.הטיפול אורך כשעתים.ונעשה תחת הרדמה כללית.באיזורים מוגבלים - נעשה תחת הרדמה מקומית.
3.כן.
4.כאבים במידה בינונית , ביומים הראשונים.הכאב הולך ופוחת.
5.למיטב ידיעתי - לא.
6.אינני מקבל בבילינסון.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מתאימה? - תגובה
26/05/2011שלום לימור,
סילוק השומן ישפר את מראה הגוף. 3-4 ליטר הם הרבה ודרושה שאיבה מלאה או בהרדמה מקומית או כללית. בגלל גילך הצעיר ייתכן שהכאבים בפרקים באים מעומס עליהם ועם ירידת העומס יכול להיות שיפור, אבל כדאי לבדוק את מצב הפרקים עם רופא אורתופד.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)