מצבור שומן בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצבור שומן בבטן
    עידו
    30/05/2011

שלום אני בן 18 ורוב השומן שלי מצטבר בבטן.. רציתי לדעת אם אחרי המסת השומן מגיעים לתוצאה שבאמת נראית טוב ומשאירה בטן שטוחה כמו של אנשים רזים באמת? או שהתוצאה לא הכי מושלמת?! אשמח לקבל תשובה כנה.. תודה מראש!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבור שומן בבטן

הוספת תגובה

• מצבור שומן בבטן - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    31/05/2011

שלום לעידו

מדבריך אני למד כי לדעתך , כל התשובות בפורום אינן "כנות".לכן קשה לי להבין כיצד תחליט האם תשובתי לשאלתך אכן "כנה".

בברכה ד"ר שריה כהנוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלה

עידו
    31/05/2011

אף אפחד לא ביקש להסיק מסקנות וזה ממש לא מה שהתכוונתי..
    אני אשמח אם תחזור לקרוא את השאלה שלי ותוכל לענות לי עליה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבור שומן בבטן - תגובה

ד``ר שריה כהנוביץ
    31/05/2011

שלום לעידו

כדי להעריך תוצאה מצופה יש לבדוק את מתאר הגוף הכללי ומתאר האיזור המיועד להצרה.

הפעולה נועדה לאזן דיספרופורציות בגוף , ולכן לקוח "שמנמן" יעבור הצרה המותאמת למתאר הכללי , וזו להלכה ולמעשה "התוצאה המושלמת".

בכנות ד"ר שריה כהנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו