מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטתמתלבטת05/06/2011
שלום רב!
אני מתעניינת כבר המון זמן על המסת שומן באיזור הבטן(כולה) ובזרועות הייתי ביעוץ במקום כלשהו והם נתנו לי את האפשרות של שיטת הir והrf
5 טיפןלים יש לציין שיש לי בטן עם מצבור שומן ועור רפוי ואני לפני לידות
אני בהתלבטות קשה יש בי רצון עז לעשות זאת אבל יחד עם זאת משהו לא מסתדר לי אחרי שאני קוראת את השאלות ואת התשובות בפורום המסת שומן מתקשרת לשאיבת שומן (לפי הפורו) ובפגישת היעוץ הראו לי ואף הדגימו לי טיפול קצר באיזור הישבן האחרי טיפול חום ולפי איך שזה נראה זה לא נראה אמין במיוחד שאכן זה יעלים את מצבור השומן
זה עןלה לא מעט כסף וההבטחה(ללא ערבות) נשמע טוב אבל לא אמין אני לא מכירה את השיטה הזאת ואני לא רוצה לעבור ניתוח יש לציין שאני עובדת בעבודה מאוד תובענית שיש בה עבודה פיזית והם מבטחים שאחרי הטיפול אפשר באותו היום לחזור לעבודה נשמע לי קצת מופרך אודה לכם מאוד אם תעשו לי קצת סדר כדי שאני אחליט מה עלי לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ06/06/2011למתלבטת שלום
אני מבין להתלבטותך.אך קשה לי להתיחס לשיטות השונות שציינת . אנא נסחי ביתר בהירות ופירוט את שאלתך , ותעני.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
מתלבטת06/06/2011שלום!
תודה על התיחסותך, אנסה להיות יותר ברורה.
הייתי ביעוץ אצל הלנה ביוטי סנטר והיא יעצה לי את שיטת 4MP מכשירים של המסת שומן בחום IF ומיצוב RF חמישה טיפולים כ- 25 דק באיזור הבטן ובזרועות חשוב לציין ללא ניתוח אלא רק במכשירים הללו
יש לי ריכוז שומן שלא יורד ועור רפוי עקב דיאטות, [חשוב לציין שגופי לא חווה עדיין לידות}
אני מאוד רוצה להאמין ששיטה זאת כמו שזה נשמע אמיתי וזה מה שנדרש ללא ניתוח וללא החלמה כי צויין שכבר אחרי הטיפול אפשר לחזור לפעילות
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ07/06/2011למתלבטת שלום
אין לי נסיון עם שיטת 4MP.עם זאת , נסיוני בעבר במספר שיטות ומכשירים דומים , שהתימרו לסלק שומן באמצעים לא פולשניים - הנחילו לכולנו אכזבה קשה.
לכן , עד שאווכח במו ידי ובמו עיני שאכן שיטה זו מסלקת שומן , לא אוכל לצערי להמליץ על שיטה זו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
מתלבטת09/06/2011תודה רבה לתשובתך הכנה!!
איזה שיטה היית ממליצה לי ?
שההחלמה היא לא קשה [כי אני עצמאית ואני עובדת לפעמים פיזית וכול היום נוהגת]והגוף שלי לפני לידות [אם בכלל מומלץ לפני]
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ12/06/2011שוב שלום למתלבטת
1.לרגע זה ממליץ על Body Tite.
2.בפעולה זו , להבדיל ממתיחת בטן , אין משמעות לתזמון הריונות.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)