מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובותMiki29/11/2019
אשמח לעזרה מכל מי שעברה את התהליך...
קיבלתי אישור מפלסטיקאי למימון ניתוח להקטנת שדיים (אני בכללית)
לחלק מהרופאים בימינו פשוט אין מספיק סבלנות ולמרות שאני שמחה על האישור נותרתי עם המון שאלות...
אני יודעת שיש וועדה בשלב הבא, האם קרה למישהי שוועדה סירבה גם אחרי המלצה מאורטופד ופלסטיקאי?
האם יש מישהי שעברה את הניתוח לפני שסיימה לידות?ממליצה או שלא?
האם בוועדה אני אהייה נוכחת פיזית או שהם מסתכלים רק על הטפסים?
ומה הכוונה למימון ניתוח מהסל?מימון מלא או חלקי?
ובנוסף, האם הניתוח כולל הרמה או שזו תוספת שאני צריכה לשלם עליה בנפרד?
אני ממש ממש אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע לגבי הקטנת חזה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס29/11/2019הי מיקי, אם קיבלת אישור מפלסטיקאי ואורטופד של הקופה - הסיכוי שלא יאשרו לך ניתוח בבית חולים ציבורי ללא עלות הוא אפסי. כלומר - תוכלי לעבור הקטנת חזה באדיבות סל הבריאות של מדינת ישראל. כל הקטנה כוללת גם הרמה כך שברור שהחזה יתרומם. לעיתים תוכלי גם לבדוק אפשרות לביצוע הניתוח באופן פרטי מול רופא שעובד בהסדר עם קופת החולים אם יש לך ביטוח בריאות פרטי.
בקופת חולים כללית יש גם את הפלטינום שיאפשר לך לבצע את הניתוח בכללית אסתטיקה תמורת תשלום נמוך יחסית לשוק הפרטי.
לגבי נושא ההריון. קחי בחשבון שאחרי הקטנה לפעמים אין יכולת להניק. זה השיקול העיקרי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?