אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
    Miki
    29/11/2019

אשמח לעזרה מכל מי שעברה את התהליך...

קיבלתי אישור מפלסטיקאי למימון ניתוח להקטנת שדיים (אני בכללית)

לחלק מהרופאים בימינו פשוט אין מספיק סבלנות ולמרות שאני שמחה על האישור נותרתי עם המון שאלות...
    אני יודעת שיש וועדה בשלב הבא, האם קרה למישהי שוועדה סירבה גם אחרי המלצה מאורטופד ופלסטיקאי?
    האם יש מישהי שעברה את הניתוח לפני שסיימה לידות?ממליצה או שלא?
    האם בוועדה אני אהייה נוכחת פיזית או שהם מסתכלים רק על הטפסים?
    ומה הכוונה למימון ניתוח מהסל?מימון מלא או חלקי?
    ובנוסף, האם הניתוח כולל הרמה או שזו תוספת שאני צריכה לשלם עליה בנפרד?

אני ממש ממש אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מידע לגבי הקטנת חזה

ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס
    29/11/2019

הי מיקי, אם קיבלת אישור מפלסטיקאי ואורטופד של הקופה - הסיכוי שלא יאשרו לך ניתוח בבית חולים ציבורי ללא עלות הוא אפסי. כלומר - תוכלי לעבור הקטנת חזה באדיבות סל הבריאות של מדינת ישראל. כל הקטנה כוללת גם הרמה כך שברור שהחזה יתרומם. לעיתים תוכלי גם לבדוק אפשרות לביצוע הניתוח באופן פרטי מול רופא שעובד בהסדר עם קופת החולים אם יש לך ביטוח בריאות פרטי.
    בקופת חולים כללית יש גם את הפלטינום שיאפשר לך לבצע את הניתוח בכללית אסתטיקה תמורת תשלום נמוך יחסית לשוק הפרטי.
    לגבי נושא ההריון. קחי בחשבון שאחרי הקטנה לפעמים אין יכולת להניק. זה השיקול העיקרי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו