מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64שלום14/01/2021
שלום פרופ׳
אני מתייעץ איתך כאן כבר זמן מה, מניח שאתה שם לב שאני רושם כל כמה זמן
קודם כל אני רוצה להודות לך על התשובות המפורטות! באמת שזה ראוי להערכה גדולה
אני בן 64, לפני קצת פחות משנתיים התגלה אצלי גידול בנזופארינקס 2.7 ס״מ, נקודתי
עברתי הקרנות וכימו. בנובמבר 2019 עשיתי פט סיטי והכל יצא תקין ברוך ה׳.
לפני כשבוע וחצי עשיתי בדיקת פט סיטי נוספת למעקב (לא בגלל משהו מיוחד, אני רציתי על מנת להיות רגוע)
יש לציין כי בדצמבר הייתי מאומת לקורונה ועד לפני שבוע +- הייתי עדיין חיובי.
אני מצרף כאן את התשובה של הפט סיטי ואשמח לדעתך בעניין
1) הקליטה בריאה... רשום ״חשד לזיהום״... האם יכול שזה מהשפעת הקורונה ובגלל זה קיימת קליטה? מדאיג אותי מאוד..
2) עיבוי יציב בנזופארינקס ללא קליטה - מדוע עדיין קיים עיבוי? האם הגידול לא הוסר?
שוב, המון תודה לך וסוף שבוע נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזאפורינקס - פט סיטי מעקב
פרופ` אבירם נצר17/01/2021שלום שלום,
תשובת ההדמייה נראית תקינה, ללא עדות להישנות בלוע ההאף. כנראה שהקורונה לא השפיעה על הבדיקה. הגידול, לא הוסר אלא הוקרן. לתמיד, יישארו שינויים עקב כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפט סיטי מעקב
שלום17/01/2021ומה לגבי הקליטה באיזור ריאה ימין? רשום שכנראה זיהום... בגלל זה אני שואל אולי לקורונה הייתה השפעה ובגלל זה קיימת קליטה? מה הטיפול לזיהום? כמובן שבלי קשר יש לי תור לאונקולגית בהמשך. אשמח לדעתך בעניין
תודה לך ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפט סיטי מעקב
פרופ` אבירם נצר17/01/2021אין לי ניסיון עם שינויי קורונה בריאות. תתייעץ עם רופא המשפחה או האונקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוות דעת על תוצאות MRI מוח
חובת הקרנות וחשש מתופעות לוואי
צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
נזאפורינקס - פט סיטי מעקב בן 64
גידול נקודתי ושימוש בנזופארינקס- ליחה עם דם
בליטה בראש אחרי שבועיים בתינוקת
בעיית אף- הפרעה בנשימה בעיקר בשכיבה
הכנה לבדיקת ENG והפסקת תרופות פסיכותרפיות
תשובה פתולוגית לאחר כריתת אונה של בלוטת התריס
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?