צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות

מנהל הפורום

פרופ` אבירם נצר
פרופ' אבירם נצר
053-4877797
לקביעת תור אצל פרופ' אבירם נצר
053-4877797 ללא פרסום בפורום
 
  • צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות
    Lena
    26/07/2021

    הצללה בבסיס של סינוס מקסילרי ימניי, ללא עדות לפלס אוויר - נוזל.
    ציסטת רטנציה, קרוב לוודאי
    הצללה חלקית של סינוס פרונטלי עם פלס אוויר-נוזל.
    העם זה מצריך ניתוח? העם זה גורם לשיעול ברונכיטי כבד ובלתי פוסק?העם זה יכול לחזור על עצמו כל כמה שבועות אחרי הטיפול ולעלות חום עד ל 38+???.
    תודה על התשובה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אבירם נצר - 053-4877797


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • צלום סינוסים מערות הפנים תוצאות

    פרופ' אבירם נצר
    26/07/2021

    לנה שלום,
    לפי תיאורך, הממצא בסינוס פרונטלי, יכול להיות משמעותי וכנראה דורש טיפול אנטיביוטי. אם הממצא חוזר על עצמו, כפי שאת מתארת, לעיתים יש צורך בהתערבות ניתוחית.
    אני ממליץ שתתייעצי עם רופא האא"ג המטפל בך

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


