מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בבטן+עצירות+עייפותהילה04/04/2010
מזה 10 שנים אבחינו אצלי מעי רגיז
התופעות
עצירות חוסר בברזל B12 נפיחות בבטן וכאבי בטן.
ועלייה במשקל .
בשנה האחרונה עליתי 12 ק"ג כתוצאה מהחמרה בעצירות והנפיחות בבטן גדלה בצורה משמעותית
יש לציין שאני מקבלתזריקות B12 כתוצאה ממחסור שגורם לעייפות .
השנה עשיתי בדיקה וגילו אצלי את החיידק בקיבה , לקחתי טיפול אך זה לא עזר .
בעבר תזונה נכונה עם פעילות ספורטיבית ושתיה מרובה הין עוזרים לי בבעיה של עצירות ונפיחות בבטן אך כיום לצערי זה לא משפיע בכלל.
כיום התופעות
עצירות שתזונה לא עוזרת והפתרון היחיד שמצאתי הוא כדור אלוורה
חוסר בברזל וB12.
נפיחות(בטן בחודש חמישי)
השמנת יתר
כולסטרול
הייתי אצל מומחה ברפואה סינית והוא טען שיש לי הרעלת מתכות
שגורם לכל התופעות שציינתי
אשמח לחוות דעת ואשמח לעזרה מקצועית
והאם ישנם בדיקות שאני צריכה לבצע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר יהודית אסולין דיין11/04/2010עצירות לא גורמת לעליה במשקל.
עצירות יכולה להגביר תחושת נפיחות וכך גם עליה במשקל.
ניתן לברר עצירות בעזרת מנומטריה, זמן מעבר מעי גס וכו'. לשם כך עלייך לפנות לגסטרואנטרולוג.
ירידה במשקל תשפר את הרגשתך ותמיד קשורה בתזונה ופעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואהלימור03/04/2010
ד"ר שלום
לקחתי רק פעמים כדור ברזל FOLEX ולאחר מכן היתה לי צואה שחורה האם זה הגיוני אחרי פעמיים רק???
תודה מראש לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל
ד''ר יהודית אסולין דיין03/04/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתיסטפני02/04/2010
סבתא שלי סובלת משריפה מתחת לאזור החזה השמאלי שמקרין לה לאזור היד והגב היא סובלת מכך כמה חודשים כאבים עזים מאוד כאשר שורף לה מתחת לחזה עולה לה הלחץ דם סובלת מגזים ומשיהוקים הרופאים שללו בעיית לב והשאלה שלי איזה בדיקות היא צריכה לעשות?האם זה יכול להיות בקע? אשמח מאוד לעזרתכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע
ד''ר יהודית אסולין דיין03/04/2010קיימת אשפרות שמקור הכאב הוא ממערכת העיכול. בגיל זה לרוב מומלץ לבצע גסטרוסקופיה ולתת טיפול באומפרדקס לתקופה של חודשיים גם אם הבדיקה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עבור ד"ר רם דיקמןגלית02/04/2010
אני סובלת ממעי רגיש ושלשולים כרוניים
לקחתי פסיליום והרגשתי טוב ,לקחתי 2 טבליות ביום עם קצת מים
אך יומיים אחרי העלתי את המינון ל-4 ביום ולמחרת היה לי מין תחושה של פקק בבטן ולאחריה שלשול מתמשך,הייתי 7 פעמים בשירותים.
שאלותתי הן:
1.על איזה פסיליום אתם ממליצים?של איזה חברה?
2.מה המינון שעליי לקחת ביום?האם עליי להתנסות לבד ולבדוק או שאת יודעת?
3.נאמר לי כי הפסיליום מגיב לכמות המים שאני שותה לאורך היום ולא לכמות שאני שותה באותו הרגע עם נטילת הכדור כפי שחשבתי?
הרי רק במעי הגס הוא סופג את המים,נכון?או שלא?
אני רוצה להיות בשליטה על הנטילה ועל השימוש במים שאני שותה ולא רוצה לשלשל בגלל זה.
מה דעתך?
4.מדוע לאחר צואה יבשה יש שלשול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיליום
ד''ר יהודית אסולין דיין02/04/2010ד"ר דיקמן יענה החל מיום א' הקרוב. נא להפנות את השאלה שוב אליו.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםדור28/03/2010
שלום,
הבן שלי בן 6 שבועות. יש לו גזים מהשבוע הראשון שהוא נולד. הוא כמעט כל היום סובל מהעניין בבוקר פחות אבל עדיין יש לו... ובערב יותר ... גזים וכאבי בטן. הגזים מגיעים בעיקר בזמן שהוא אוכל ואחרי. האם אני צריכה לגשת איתו לרופא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010נא לפנות לרופא הילדים. זהו פורום מבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגלקסרעות\אתי27/03/2010
פגלקס הוא סיבים תזונתיים?
והאם הוא לא גורם לנפיחות?
כי ניסיתי גם קונסיל\אגיולקס\בנפייבר וגם כן הייתי נפוחה.
אם זה לא אותה משפחה אני אנסה בשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגלקס
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010שלום אתי,
אני רואה שאת מרבה לפנות לפורום בגלל נפיחות בבטן ועניתי לך לפני מספר שבועות בנושר. גם הפניתי אותך לקרוא חומר בנושא. צריך להבין שאין טיפול שמעלים לגמרי את הנפיחות ואם הציפיות תהיינה פחות גבוהות כך תיפחת האכזבה שלך מכל התכשירים שאת מנסה.
לעניין הפגלקס. הוא אינו סיבים הוא תכשיר משלשל שגרום ליציאות על ידי ספיחה של מים ואם בנוסף לתפיחות יש גם עצירות זה יכול להקל (ולא להעלים לגמרי).
חג שמח,
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכעסי על שאלותיי יש לי בעיה
רעות\אתי28/03/2010בעייתי לא נפתרת ע"י רופאת הגסטרו שלי,ולכן אני מנסה לפתור את בעיותיי לבד,ובעזרת פורומים מקצועיים כמו זה.
אם שאלותיי מטרידות,אני לא אשאל יותר
תודה בכל אופ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010שאלותייך אינן מטרידות.
לא ניתן לפתור את בעיית נפיחות הבטן כפי שהיית רוצה. כלומר, היית רוצה לחזור אחורה בזמן ליום לפני שהיא התחילה וזה לא אפשרי. כמו שניסיתי להסביר אם הציפיות תהיינה מציאותיות דהיינו למצוא דרך להקל על מצוקתך הרי שאפשרי לעזור. אם הציפיה שלך היא להעלים את זה הרי שזה לא אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל המלצה על בדיקות?
אתי31/03/2010כאמור יש לי תור לבית חולים ביוני לבדיקה שנקראת זמן מעבר במעי.
בגדול-לא שאני מבינה גדולה אבל נראה לי שזו לא הבדיקה שתבדוק לי מדוע ישנה נפיחות בלתי מוסברת.
א כך אשמח לקבל המלצה אילו בדיקות כן מומלץ לי לבקש מהופאה כדי לבדוק מדוע ישנה נפיחות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
ד''ר יהודית אסולין דיין31/03/2010אם קיימת עצירות בנוסף לנפיחות אז זמן מעבר מעי גס היא בדיקה רלבנטית.
אם אין עצירות הבדיקה לא תוסיף מידע.
מקובל לבצע US בטן לראות שאין נוזלים שגרומים לנפיחות.
אין בדיקות ספציפיות שמראות למה יש נפיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אולטרסאטנד בטן
רעות\אתי31/03/2010אולטרסאונד בטן לבקש מרופא משפחה נכון?לאוו דווקא מגסטרו?
ולגבי זמן מעבר במעי-זה רלוונטי כי ישנה גם עצירות.
הפסקתי לפני שבוע את כל המשלשלים למיניהם בכדי לראות ולהבין האם ישנם יציאות,אכן יש אחת ליומיים-ופעם אחת נעזרתי בנר גליצרין,שזה כבר בשבילי קצת אור בקצה המנהרה,חשבתי שלא יהיו לי יציאות ספונטניות כלל.
תודה על התשובות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
ד''ר יהודית אסולין דיין31/03/2010US בטן ניתן לבקש מרופא המשפחה. אם יש יציאה פעם ביומיים זמן מעבר המעי יהיה קרוב לודאי תקין, אבל זו בדיקה פשוטה שאיננה כרוכה בסיכון או בהכנה ולכן ניתן לבצעה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן מוזרים!!!אורן27/03/2010
שלום אישתי עברה לידה קשה בה נשארה בבית החולים כחודש הוא במשך זמן זה היא קיבלה אנטיביוטיקה שגרמה להקי במשך חודש כל דבר רק אחרי חודש הפסיקו לה את האנטיביוטיקה וכבר המון זמן יש לה כאבי בטן והיא אמרה לי שזה כאבים מהקיבה האם יכול להיות שזה ביגלל ההקאות או דלקת בקיבה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010קשה לומר ממה הכאב.
כדאי לפנות לרופא המשפחה. הוא יכול להפנות לתבחין נשיפה להליקובקטר פילורי ולתת טיפול להקלה עד לקבלת התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקהגבי26/03/2010
שלום אני בחור בן 34 לפניי 5 חודשים התחילו לי עצירויות קשות כמעט פעם בשבוע הייתי נכנס לשירותים וזה היה יבש מאוד יש לציין שאחריי שהבעיה התחילה נכנסתי לתהליך דיאטה שבסופו ירדתי כ-30 קילו בכמעט 4 חודשים אכן ירידה מהירה בכלל לא מתוכננת .לפניי כחודש פניתי לגסטרולוג והוא הפנה אותי לבדיקת קלונסקופיה .לפניי כשבוע ביצעתי את הבדיקה והוציאו לי פוליפ בגודל 6מ"מ .השאלה שלי היא האם זה מסוכן הגודל הזה?2 מה אני אמור לעשות לגביי העצירויות ?מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010לרוב זה פוליפ חסר חשיבות אבל יש להמתין לתוצאת הביופסיה.
הפוליפ שנמצא אצלך אינו גורם לעצירות. תנסה קונסיל (אבקה המכילה סיבים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדיקת גיסמודסקופיהחגית26/03/2010
שלום
ביום ראשון אנחנו עוברים בדיקת גיסמודסקופיה המטופל לוקח תרופות ללחץ דם, סוכרת ושומנים בדם.
רציתי לדעת כמה זמן לפני הבדיקה על המטופל להפסיק את התרופות לדילול דם (פלביקס) כדי למנוע בעיות של דימומים תוך כדי הבדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגמואידוסקופיה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010הבדיקה איננה גורמת לדימום אלא אם נלקחה דגימה ולכן ניתן לבצע אותה תוך כדי נטילת פלביקס אבל אז לרוב לא תילקח דגימה במידת הצורך.
אם יש צורך להפסיק פלביקס צריך אישור מרופא מטפל המכיר את המצב הרפואי ואינני יכולה לאשר הפסקת תרופה למטופל שאיננו מוכר לי. אם יש אישור להפסקת התרופה צריך להפסיקה למשך 5-7 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנטוןאידית26/03/2010
שלום רב, אני בת 32 ובריאה בדרכ. מזה כשבועיים אני סובלת מכאבים בעצם החזה ותחושות לא נעימות לאחר שאני אוכלת (אין בעיה בזמן הבליעה), הייתי אצל רופא גאסטרו ולהערכתו מדובר בדלקת (לא ערכתי בדיקת גאסטרו)...נתן לי ליטול פעמיים ביום לנטון. כרגע מדובר ביום הראשון של לקיחת התרופה ואני חשה כי הדבר מחליש אותי וגרם לי לבחילות, חשוב לציין כי גם התאבון ירד עקב הכאבים...האם תחושת החולשה והבחילות היא נורמאלית ללנטון, בעיקר אם מדובר ביום הראשון, ראוי לציין כי לא אכלתי יותר מידי לאחר לקיחת התרופה כי לא היה לי תאבון, אולי יש לזה קשר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטון
ד''ר יהודית אסולין דיין28/03/2010לנטון יכול לגרום לבחילה ועייפות.
לרוב תופעות אלו חולפות בהמשך.
אין צורך לאכול הרבה לאחר נטילת הכדור לא בגלל זה אתה מרגישה את השפעות הלוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהזיו24/03/2010
שלום
עברתי בדיקת גסטרוסקופיה וביופסיה מחלק השלישי של התריסריון מהמעי הדק
במטרה לזהות האם יש מחלת קרוהן, האם הלקיחה של הביופסיה מתחילת המעי הדק
יכולה לתת תמונת מצב על כל אורך המעי?
כלומר במידה והביופסיה מתחילת המעי תצא תקינה אז אפשר להסיק מכך שאין כל דלקת
לאורך המעי הדק?
(קולנוסקופיה עברתי ויצאה תקינה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
ד''ר רם דיקמן25/03/2010ברור שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן מתן שתןחייל24/03/2010
שלום ד"ר,
התייעצות דחופה ברשותך.
לפני יומיים סיימתי לקחת כדורים אלו עקב חיידק ליקטובקטר :
מטרוגיל 4 כדורים ביום, 2 בוקר 2 ערב
מוקסיויט פורטה 4 ליום
אומפרדקס 1 ליום כל בוקר.
לפני מספר ימים החלו כאבים מעין צריבה חזקה במתן שתן ופעם אחת במתן זרע.
האם יש קשר בין כדורים חזקים אלו לשתן ?
אשמח לתגובתך המהירה.
תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רם דיקמן25/03/2010לא נראה לי שיש קשר, שלח שתן לכללית ולתרבית בחיפוש אחר זיהום בדרכי שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב במתן שתן
חייל25/03/2010לפני תחילת הכדורים ביצעתי בדיקת שתן כללית ותרבית = יצא תקין.
יכול להיות שהתפתח זיהום בשתן בזמן לקיחת הכדורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנסרופרזוליואב24/03/2010
עקב בעיה של היא נוחות בבטן וחומציות וכאבי בטן וחיפוי עבה לבן וצהוב בסוף הלשון יובש בפה רופאת גאסטרו נתנה לי לנספרזול שאני נוטל כבר שלושה שבועות כמעט ללא שום הטבה גם לא בבטן ולא בכלל הפה והלשון כמה זמן לוקח עש שתרופה זו תשפיע והאם לא מדובר בכלל בפטריה מפני שיש שכבה וחיפוי ממש עבה בסוף הלוע בצבע לבן וצהוב בצידי הלשון והשתמשתי לפניכן בדקטרין גל וטיפות שמגרגרים בלשון לפטריה ולא עזר עשיתי בדיקות אם יש חידק הכול תקין ממה יכולה לנבוע בעיה בחלל הפה והלשון ראוי לצין שאני אדם בריא.
תודה רבה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון מחופה
ד''ר רם דיקמן25/03/2010היבדק במרפאת פה ולסת, פטריה באה בחשבון בהחלט, מציע כי בינתיים הכפל מינון לנסופרזול וקח אותו לחודשיים, דווח בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיהאייל23/03/2010
שלום
ביצעתי לפני כמה ימים צילום רנטגן של דרכי העיכול העליונות
ואני מוזמן בעוד כמה ימים לגסטרו סקופיה.
קראתי באחד האתרים הרפואיים שלא מומלץ לבצע גסטרוסקופיה בשבוע שלאחר צילום רנטגן
האם תמליצו לי לדחות את הבדיקה?(משך זמן ההמתנה לתור ארוך).
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרוסקופיה
ד''ר רם דיקמן25/03/2010אין כל מניעה מביצוע הבדיקה החודרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות עקב נטילת משלשלים?רעות\אתי23/03/2010
האם יתכן שבגלל נטילת אגיולקס\לקסין פורטה\עיכולקס,כמובן שבכל תקופה אני מחליפה לאחד מאלה.
האם יתכן שזה הגורם לנפיחות הבלתי מוסברת שלי בבטן?
ואם ישנה סבירות אז מה עושים בכל זאת עם העצירות בינתיים?
יש לי בדיקה מקיפה ומעמיקה אבל רק ביוני.
מזה 4-5 חודשים אני עם בטן מתנפחת ללא קשר או סיבה לכלום,וחשבתי האם יכולה זו להיות הסיבה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפיחות
ד''ר רם דיקמן25/03/2010התשובה - כן, נסה מרכך צואה, פגלקס, כף 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגלקס
רעות\אתי25/03/2010פגלקס הוא סיבים תזונתיים?
והאם הוא לא גורם לנפיחות?
כי ניסיתי גם קונסיל\אגיולקס\בנפייבר וגם כן הייתי נפוחה.
אם זה לא אותה משפחה אני אנסה בשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)