מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורן15/03/2010
שלום
הוזמנתי לצילום פסאז מעי דק, האם עליי להפסיק טיפולים אנטיביוטים
כשבוע לפני הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסז' מעי דק
ד''ר יהודית אסולין דיין15/03/2010אין מניעה משימוש באנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליטיס כרונירוני עוז15/03/2010
מה הסיבות העיקריות להדבקות במחלה
האם חשיפה למזון במדינה כגון הודו טיבט עלול לגרום להתפרצות מחלה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס
ד''ר יהודית אסולין דיין15/03/2010קוליטיס כרונית איננה מחלקה מידבקת.
לא יודעים את הגורם לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים לפי הטבעתאתי14/03/2010
האם החדרת מים פושרים ובזרם איטי לפי הטבעת מזיק?
מיד לאחר פעולה זו אני משתחררת לחלוטין,הפעולה לא כוללת החדרת צינורות או משהו פולשני אלא נטו מים.
ואם זה לא מזיק,האם פעולה כזו של פעם בשבוע סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקן
ד''ר יהודית אסולין דיין15/03/2010מה שאת מתארת נקרא חוקן. לא כדאי להתרוקן רק בעזרת חוקן וכדאי להתרוקן באופן רגיל.
אם את מבצעת חוקנים הרבה זמן סביר שלא תצליחי להתרוקן באופן ספונטני.
אם תרצי לשנות זאת צריך לפנות למרפאת רצפת האגן (קיימת בין היתר במכון הגסטרו בשיבא).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיפהדני14/03/2010
שלום.
נשלחתי לבדיקת נשיפה עם הנחיות להפסיק את השימוש בלנטון.
בינתיים הרופא בחופשה, ואבד לי דף ההוראות.
אשמח לשמוע כמה זמן צריך שיהיה הפסקה בין השימוש בלנטון לבין הבדיקה.
בנוסף, התחלתי לקחת את הלנטון לפני 4 ימים לאחר הפסקה של שבועיים, האם ארבעת הימים הללו מחייבים אותי להפסקה רגילה, או שאפשר להסתפק בהפסקה קצרה יותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיפה
ד''ר יהודית אסולין דיין14/03/2010מומלץ להפסיק לנטון לשבועיים אחרי כל נטילה ולא משנה מה המינון.
אם נטלת 4 ימים לנטון כי אתה מרגיש לא טוב אז כדאי להמשיך אותו לחודש חודשיים ורק אח"כ לעשות הפסקה.
יותר חשוב שתרגיש טוב מאשר תדע אם יש הליקובקטר. נדבקים בו לרוב בילדות וחודש נוסף לא ישנה שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינזימי לבלבענת14/03/2010
שלום רב,
האם ניתן לבדוק את רמת הפרוטאז(או אינזים מפרק חלבונים אחר) בבדיקת דם? והאם יש בדיקות נוספות לאיתור רמת אינזימי לבלב מלבד בדיקת עמילאז וליפז?
כמו כן כיצד ניתן לבדוק את תפקוד הלבלב האקסוקריני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד לבלב
ד''ר יהודית אסולין דיין14/03/2010לרוב בודקים בצואה ולא בדם.
באיכילוב במכון הגסטרו יש בדיקות רלבנטיות לאי ספיקת לבלב.
צריך שהרופא המטפל יחשוב שהבירור מומלץ לפני שיפנה אותך לבצע אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטור או לא?קרן13/03/2010
שלום רב.
אני מאוד מבולבלת ואודה לתגובתך בהקדם.
אני בת 36, מזה שבוע לוקחת אנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה(4 ביום) קארין (2) ואומפרדס (2), לאחר שבמשך כשבועיים חשתי כאבים בקיבה, צרבות , גיהוקים ותחושה שהאוכל עולה לי. רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקת דם (ולא נשיפה, לא ברור לי מדוע) היא הודיעה לי כעבור יומיים שיש לי המצאות נוגדנים לחיידק ושאני צריכה להתחיל בטיפול המשולב.
תחושת הצריבה והכאב עברו כמעט לגמרי אך נותרו גיהוקים (לא בטוחה, זה המינוח לגרפסים?) מטרידים מאוד. הדבר המטריד ביותר זה שהם לא יוצאים ויש תחושה שנתקעו בדרך. כל הלילה לא הצלחתי לישון משום שהתחושה של ההיתקעות החמירה וממש יצרה לחץ באזור הגרון (השקע שבתחתית הגרון) הלכתי למר"מ והרופא שבדק אותי בערך 20 שניות טען שלדעתו אין לי חיידק, אלא ריפלוקס והיצרות של הושט (מסיבה שלא הסביר לי כראוי) ושאני צריכה להפסיק את נטילת האנטיביוטיקה ולהתחיל לקחת לוסק 20 מ"ג 2 ביום ו- מוטיליום. לקחתי לפנות בוקר את הלוסק, ועכשיו כואב לי הראש והבטן ועדיין איני מצליחה לישון. אני מבולבלת ומרגישה חסרת אונים! למי להקשיב? מה לקחת? מה עושים בשבת??? לא ארצה להפסיק טיפול באנטיביוטיקה אם אכן קיים החיידק בקיבה. אודה לך מאוד על תגובתך. אובדת עצות, ומאוד עייפה.. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר רם דיקמן13/03/2010סיימי את הטיפול האנטיביוטי ולאחר מכן המשיכי רק עם אומפרדקס פעמיים ביום לפני ארוחה ועל קיבה ריקה. בעתיד היוועצי ברופא גסטרו בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיורטיקוליטיסאורלי12/03/2010
שלום,
אני בן 48 לפני כחודש אושפזתי כתוצאה מחום גבוה זיהום בדם וכאבי בטן
עשו לי CT ואמרו שיש לי דברטיקוליטיס קיבלתי אניטיביוטיקה דרך הוריד משך שבוע ושוחררתי הביתה.
אחרי שבוע בבית שוב עלה החום וכאבי בטן אושפזתי שום וקיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד 10 ימים.
רופא בבית חולים אמר לי שאחרי פעמיים מומלץ לנתח.
אני מאד חושש מניתוח ומעדיף לקבל כל טיפול רק לא ניתוח.
השאלה שלי האם יש טיפול להתקפות האלה?
ואיזה רופא מטפל בזה האם כירורג או גסטרו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיברטיקוליטיס
ד''ר רם דיקמן13/03/2010אם התופעה חוזרת על עצמה הניתוח היא האופציה המועדפת, מטפל בזה רופא כירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!לאה12/03/2010
קיבלתי מחזור חודשי ויש לי ביום ראשון הזה בדיקת גסטרוסקופיה עם תרבית להליקובקטר פילורי+רגישות לאנטיביוטיקה.
האם יש סתירה בין שני הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
ד''ר רם דיקמן13/03/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק עקשןדביר11/03/2010
שלום לכם לצוות הרופאים,
אני בחור בן 27,סובל כבר 3 שנים מהחיידק אילובקטר,בהתחלה בוצעה בדיקת אינדוסקפיה גילו בקע בסרעפת אם אני לא טועה,כ1 ס"מ,חיידק אילבוקטר ברמה גבוהה,דלקת בתיריסון ודלקת בקיבה,קיבלתי טיפול משולש,הדבר נרגע,ואחר כך חזר לי שוב.וכעת שוב פעם.
בסך הכל טופלתי 6 פעמים ב3 שנים.כאשר בחצי שנה האחרונה 3 טיפולים משולים ואפילו טיפול אם 4 סוגי כדורים .והדבר לא עזר.בחודש האחרון חזרו לי כאבי בטן בבטן תחתונה .
והכאבים בחזה העליון באמצע ומעט מטה חזרו גם כן.
אני לא יודע אם זה קשור לחיידק האילובקטר או שזה משהו של המעיים.
כבר אין טעם שאקח עוד ועוד טיפול תרופתי נגד האילובקטר אם זה לא מחסל אותו .אני נוטל אומפרדקס באופן קבוע.פעם ביום.{היתה תקופה קצרה מאד שלקחתי 2 ביום אבל זה לא עשה לי טוב}.תודה לאל כבר אין לי צרבות.והרפלוקסים פחתו לי.אבל יש לי את הכאבי בטן הנוראים וכאבים בחזה העליון.האם זה יכול להיות משהו של המעיים בכלל ולא של הקיבה?
יש לי יציאות טובות ורגילות,ככה שזה אולי דבר שקצת מנחם אותי כי זה מעיד שאין לי חסימה חס וחלילה במעיים,והיציאות בצבע טוב ולא שלשול.מה אפשר לעשות כדי לעלות על מקור הבעיה של הבטן? האם קונסקופיה הבדיקה הזאת כדאי לבצע כדי לראות אולי זה משהו מהמעיים הפעם?
ואיך להיפטר מהחיידק אילובקטר לתמיד.
אשמח לעצות .בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר רם דיקמן12/03/2010ניתן לבצע תרבית ולטפל לפי רגישות, בבילינסון, העבר טפסים לפקס 9210313
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק;דני11/03/2010
רציתי לשאול אם יתכן חיידק ללא כאבים משמעותיים.
והאם יתכן שזהו הגורם לי לרפלוקס חזק המון שנים, כולל ניתוח שהחזיק למפר שנים.
והאם החיידק עשוי לגרום לריח רע מהפה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידק
ד''ר רם דיקמן12/03/2010אם כוונתך להליקובקטר הרי שהוא אכן גורם לריח רע מהפה, הקשר שלן לרפלוקס קלוש ולרוב הוא לא גורם לתלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיהבת 2611/03/2010
שאלות מעניינות ,
אם אפשר מענה מהרופא או/ו הגולשים , בבקשה ...
אתחיל מההתחלה ...
לפני שעליתי למיטה אמרתי לאחות וגם לרופא שבשום אופן אני לא אעשה את הבדיקה ללא זריקת טשטוש ...
אמרה לי "בסדר , מה פתאום לעשות לך ללא טשטוש בסוף נמצא פתרון (הכווני להמצאת ווריד) והכל יהי בסדר , אל תדאגי... "
חתמתי על הטופס , ניסתה להכניס פרפרית קטנה והכניסה את החומר , אמרה שאת עכשיו תשני ...
ומאז איזה סיוט היה כאבים עזים הרגשתי בכל תנועה ותנועה , כל הבדיקה זזתי ממקומי , ביקשתי במפורש להפסיק את הבדיקה ... הם לא הקשיבו לי , כאילו כלב נובח אבל לצערי אני לכלב הנובח מסתכלת ... תופסים אותי בכוח כמו חיה ...
נו , באמת , מה לא מבינים הצוות שאני לא מסכימה לבדיקה למרות "החתימה" ...
למרות שבסוף הפסיקו את הבדיקה באמצעה ... לא ידעתי שאם כן הן נתנו לי את הזריקות אז איך יוכלתי לקפוץ מהמטה מאז שהעבירו אותי לחדר ההתאששות והלכתי בכוח מהם , באמת בזמנו חשתי שאני כמו חולת נפש מהכאבים , לא יוכלתי לסבול אותם אפילו "הרופא שהיא טוענת שהיא כך" בקשה ממני להרגע ונתנה לי כאילו מכתב סיכום , אבל אני לא ספרתי עד עשר - גזרתי אותו וזרקתי לה על הרצפה את כל הדפים ...
... ... .......... ... ....
נו האם כך מתנהגים הרופאים והאחיות בדיקות ?
למה , מאז שבקשתי להפסיק את הבדיקה לא מפסיקים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
בת 2611/03/2010שכחתי לציין שמאז הבדיקה אני סובלת מכאבים נוראים במיוחד בצד שמאל תחתונה ... וגם כן יש לי יצאיות דמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות דמיות
ד''ר רם דיקמן12/03/2010אם הן נמשכות יותר מיממה עליך לפנות מיידית לחדר המיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לזה
בת 2712/03/2010אני בנתיים מאושפזת ומקבלת מנות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הולם
ד''ר רם דיקמן12/03/2010טת מתארת מצב לא הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי זה קרה בבילינסון
בת 2712/03/2010לצערי הרב זה קרה במכון שאתה עובד בו ( ב"ח בילינסון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הולם
ד''ר רם דיקמן13/03/2010אני באמת מצטער על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוםעופרי10/03/2010
בדיקת גסטרוסקופיה נקבעה לי לשעה 11.נאמר לי לצום 8 שעות לפני הבדיקה. הבעייה היא שאני נוטלת "דרלין" באופן קבוע. שאלתי היא- כמה שעות לפני הבדיקה אני יכולה לבלוע את הדרלין? כמה שעות לפני הבדיקה אפשר לשתות מים? האם אפשר להמתיק את המים בסוכר? תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום
ד''ר רם דיקמן10/03/2010צום זה גם נוזלים, את הדרלין קחי בלילה לפני ומייד אחרי הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיסיפפסיה פוקציונאלית- מאמר של ד"רליאת10/03/2010
שלום רב,
בעקבות קרית מאמרו של ד"ר רם דיקמן על דיסיפפסיה פונקציונאלית.
הנני בת 38 .
לפני כ-3 חודשים החלו תופעות של צריבה ובחילות. נמצא חיידק הליקובקטר, טופלתי בטיפול הראשוני + סותר חומצה לנטון. במקביל עשיתי גסטרוסקופיה לאחר הטיפול, לפני כחודשיים, לא נמצא שום ממצא פרט לחשד לריפלוקס.
התופעות של כאב תמידי- 24 שעות ביממה באיזור החזה, שריפה, מלאות תוך כדי אכילה, גיהוקים, בחילות הם לצערי הרב חלק מחיי היום יום שלי בכל דקה נתונה ביום.
ניסיתי 3 סוגי סותרי חומצה הכוללים, לנטון, נקסיום וכעת קונטרולקס 40 מ"ג ביום שגם לא משפר את המצב. מזה 3 חודשים אני חיה מירקות, אורז מלא, דייסות. לא מעשנת לא שותה קפה, אלכוהול או אוכל שומני. מאוד רזה. הוקדתי כ-2 ק"ג בתקופה זו, וזה המון בשביל בחורה רזב כמוני.
רופא הגאסטרו בקש שאעשה בדיקת מונומטריה וניטור חומצה. זאת אעשה רק בסוף חודש הבא.
כשקראתי את המאמר שלך, הבנתי שיש עוד כל מיני אבחנות שיכולות להעשות בסימפטומים הללו, פרט לבדיקת הריפלוקס.
שאלתי היא- האם מטופלת של מכבי יכולה להגיע אלייך להתייעצות?
האם יש דבר מיידי שיכול להקל על הסבל הנוראי שנכנס לחיי ב-3 חודשים האחרונים.
האם בנתיים כדאי שאגדיל את הקונטרלוקס למינון של עוד 20 מ"ג גם בערב?
אשמח לכל תשובה שתזכה אצלי חיוך וטיפת אופטימיות בחיי כרגע, משום שחיי סובבים סביב הכאב טמציאת פתרון לסבל הנוראי.
תודה ותודה מראש על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיספפסיה
ד''ר רם דיקמן10/03/2010תוכלי ליצור קשר דרך ספר הרופאים של מכבי או באתר שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהליקטובקטורחייל09/03/2010
שלום ד"ר,
התייעצות דחופה ברשותך.
עקב כאבים בבטן עליונה ביצעתי בדיקת נשיפה לחיידק הליקטובקטור פיילורי. תוצאת הבדיקה הינה חיובי 8.550
רופא משפחה ביחידתי(לא רופה גסטרו ) נתן לי 3 סוגי כדורים :
מטרוגיל 4 כדורים ביום, 2 בוקר 2 ערב
מוקסיויט פורטה 4 ליום
אומפרדקס 1 ליום כל בוקר.
שאלתי -
האם אלו הם סוגי הכדורים המתאימים שאמור אני לקחת לטפל בחיידק ?
והאם כמות גדולה ליום ( 9 כדורים ) הינה עלולה לגרום לסיכון חלילה ?
ומה משמעות בדיוק תוצאת הבדיקה 8.550 כמדד נמוך ?
אשמח לתגובתך המהירה.
תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר רם דיקמן09/03/2010הטיפול לא מתאים, בקש פנייה לרופא גסטרו בנוגע לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק ליקטובקטר
חייל11/03/2010שלום ד"ר
מה הטיפול אינו מתאים ?
להבנתי אלו הם הכדורים שצריך. זה לא מתאים בכלל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר
ד''ר רם דיקמן12/03/2010לא, יש ליטול טיפול אחר, בקש הפנייה לגסטרואנטרולוג, כך כתבתי לך גם בתשובה הקודמת, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקטובקטר
חייל14/03/2010סליחה מראש, אבל רופא גאסטרו בפורום אחר אומר שהטיפול בסדר גמור.
ניתן להפסיק טיפול אנטיביוטי באמצע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מליחות בפהעופרי09/03/2010
בשבועיים האחרונים אני חשה מליחות נוראית בחלל הפה. רוב שעות היום אני מרגישה שהרוק מאוד מלוח והטעם המלוח לא מרפה.אני לא נוטלת תרופות חדשות מלבד 30 מ'ג דרלין שאותה אני נוטלת כבר במשך עשר שנים. מה יכולה להיות הסיבה?אילו בדיקות עלי לעשות? תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרירות בפה
ד''ר רם דיקמן09/03/2010מציע בדיקת רופא פה ולסת לעניין זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)