אני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פנים
    בוני
    03/07/2011

לפני 5 שנים. אין לי קמטים אך הפנים רזןת וזה מבגר אותי.אני חושבת על מילוי הפנים ושואלת:האם מילוי שומן עצמי נשאר לאורך זמן אוזהה למילויים אחרים? אין לי הרבה שומן מיותר.אני די חטובה.צריך הרבה? מה היתרונות לגבי מילויים אחרים.תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פנים - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    03/07/2011

שאיבת שומן,עבודו והזרקתו באיזורים שזקוקים למלוי,בכמות לא גדולה,הינו הליך שצובר תאוצה.
    במרבית המקרים ניתן לקבל תוצאות טובות לאורך זמן.
    מאחר והתהליך הוא ביולוגי,לא תמיד קיימת קליטה מלאה של תאי השומן ולא תמיד בסימטריה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פנים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    08/08/2011

לבוני היקרה שלום.
    לצערי איני מספיק לענות על שאלותיכם ואולם מדי פעם .
    הנושא של מלוי הפנים בשומן הוא נושא מלהיב ויפה עם תוצאות ארוכות טווח. פנים כחושות הן פנים מבוגרות בדרך כלל - אצל מטופלים במשקל גוף נורמלי.
    מלוי הפנים בשומן טבעי נותן הצערת פנים יפה והוא לכשעצמו לעתים מספיק על מנת לקבל פנים צעירות יותר.
    כדאי לך להכנס לבלוג שלי ב"גוגל" על מנת לראות סרטים ותמונות יפות. חפשי אותי תחת אבישי וינברגר.
    אגב המלוי של השומן הוא מהגוף עצמו ללא חומרים זרים טבעי מתנהג לאחר מכן בטיבעיות לפי מצב הגוף וכמעט תמיד ניתן למצוא שומן בכמות מספקת על מנת למלא פנים ( נדרשים לכך בין 50-80 סמק שומן מזוכך)

א.ו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבישי וינברג

בוני
    10/08/2011

תודה על התשובה ואני אעשה כדבריך כי יש לי עניין רב לשפר את מראה פני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבישי וינברג

בוני
    10/08/2011

תודה על התשובה ואני אעשה כדבריך כי יש לי עניין רב לשפר את מראה פני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו