מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פניםבוני03/07/2011
לפני 5 שנים. אין לי קמטים אך הפנים רזןת וזה מבגר אותי.אני חושבת על מילוי הפנים ושואלת:האם מילוי שומן עצמי נשאר לאורך זמן אוזהה למילויים אחרים? אין לי הרבה שומן מיותר.אני די חטובה.צריך הרבה? מה היתרונות לגבי מילויים אחרים.תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פנים - תגובה
ד''ר יצחק מאייר03/07/2011שאיבת שומן,עבודו והזרקתו באיזורים שזקוקים למלוי,בכמות לא גדולה,הינו הליך שצובר תאוצה.
במרבית המקרים ניתן לקבל תוצאות טובות לאורך זמן.
מאחר והתהליך הוא ביולוגי,לא תמיד קיימת קליטה מלאה של תאי השומן ולא תמיד בסימטריה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישה בת 65 .עברתי מתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר08/08/2011לבוני היקרה שלום.
לצערי איני מספיק לענות על שאלותיכם ואולם מדי פעם .
הנושא של מלוי הפנים בשומן הוא נושא מלהיב ויפה עם תוצאות ארוכות טווח. פנים כחושות הן פנים מבוגרות בדרך כלל - אצל מטופלים במשקל גוף נורמלי.
מלוי הפנים בשומן טבעי נותן הצערת פנים יפה והוא לכשעצמו לעתים מספיק על מנת לקבל פנים צעירות יותר.
כדאי לך להכנס לבלוג שלי ב"גוגל" על מנת לראות סרטים ותמונות יפות. חפשי אותי תחת אבישי וינברגר.
אגב המלוי של השומן הוא מהגוף עצמו ללא חומרים זרים טבעי מתנהג לאחר מכן בטיבעיות לפי מצב הגוף וכמעט תמיד ניתן למצוא שומן בכמות מספקת על מנת למלא פנים ( נדרשים לכך בין 50-80 סמק שומן מזוכך)
א.ו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבישי וינברג
בוני10/08/2011תודה על התשובה ואני אעשה כדבריך כי יש לי עניין רב לשפר את מראה פני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבישי וינברג
בוני10/08/2011תודה על התשובה ואני אעשה כדבריך כי יש לי עניין רב לשפר את מראה פני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?