נוזלים לאחר ניתוח מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים לאחר ניתוח מתיחת בטן
    ללא שם
    11/07/2011

שלום ד"ר, לפני כחודש עברתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן.מאוד מרוצה מהתוצאה.בימים הראשונים הבטן היתה "דבוקה לגב" וכמובן שהייתי מכופפת כי קשה מאוד להתיישר עקב קשירת השרירים.לאחר 5 ימים הורדתי נקזים אצל הרופא והתחילו להצטבר נוזלים מעל התפרים.מתחת טבור בקו ישיר של המפשעה נוצרה אצלי כמו שלפוחית עקב הנוזלים שהתנפחה קצת.(כמו שמקבלים כוויה ונוצרת שלפוחית) לאחר יום יומיים ירדו ממנה הנוזלים אבל נשאר טיפה עור רך ולא מתוח-כאילו מיותר בגלל השלפוחית.יש לי שתי שאלות.
    1.האם ניתן לתקן את גבשושית העור שנוצרה.אני בטוחה שזה קרה בגלל נוזלים.
    2.האם עיסוי לימפתי אכן יפחית נוזלים ואז הבטן שהיתה כ"כ דבוקה לגב תחזור להיות שטוחה מאוד.כרגע היא מעט נפוחה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזלים לאחר ניתוח מתיחת בטן - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    17/07/2011

מאד קשה להתייחס למקרה פרטני,ללא בדיקה.
    נוזלים עלולים להצטבר מתחת למתלה העור. בד"כ אם כמות הנוזל קטנה היא אמורה להספג תוך מספר שבועות.
    נפיחות הבטן יכולה להווצר בגלל נוזלים ובצקות.
    גם במידה ולאחר הנתוח הבטן היתה "דבוקה לגב",יתכן שתווצר בתקופת ההחלמה התרופפות מסויימת של דופן הבטן בגלל איכויות ריקמת מעטפת השריר,והלחצים התוך בטניים המשפיעים על כך.
    תוצאה סופית של הנתוח מתקבלת לאחר מספר חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אוכל להגיע אליך למרפאה לייעוץ ?

ללא שם
    17/07/2011

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ולהרגיע את עצמי בקשר לנוזלים,האם אפשר לקבוע פגישה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו