מתיחת פנים , איך בוחרים מנתח ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת פנים , איך בוחרים מנתח ?
    אילנה
    30/08/2011

שלום,
    החלטתי לעשות ניתוח למתיחת פנים. אני בת 64 .
    הייתי כבר אצל שני מנתחים וקיבלתי יעוץ.
    אני לא יודעת איך לבחור את המנתח שיש לו הכי הרבה ניסיון בניתוחי מתיחות פנים?
    לאיזה רופא יש יותר הצלחות ?
    האם ללכת לרופא שלישי ?

זה ניתוח יקר שעושים אותו פעם בחיים ולא הייתי רוצה ליפול בגלל בחירה לא נכונה של מנתח.

אני מבקשת עזרה מהרופאים המומחים בפורום.

אשמח לקבל תגובות ו/או המלצות גם מנשים אחרות שעברו את הניתוח.
    מייל: [email protected]

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחירת מנתח

ריקי
    31/08/2011

קודם כל זוהי החלטה נכונה לעבור את הניתוח.השיפור בפנים הוא משמעותי.כדי לבחור במנתח הנכון כדאי לקבל המלצות מחברות.אם אין לך כאלה את צריכה להשוות אכל הנתונים שקיבלת ולבחור את הנראה לך ביותר.מספר שנות נסיון,מכתבי תודה,פירוט תהליך הניתוח הסיכונים והתוצאות על ידי המנתח,מקום הניתוח ועלותו,תעודות המנתח ומעל הכל התרשמות אישית מאמינותו מקצועיותו ואישיותו.בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת מנתח

ריקי
    31/08/2011

קודם כל זוהי החלטה נכונה לעבור את הניתוח.השיפור בפנים הוא משמעותי.כדי לבחור במנתח הנכון כדאי לקבל המלצות מחברות.אם אין לך כאלה את צריכה להשוות אכל הנתונים שקיבלת ולבחור את הנראה לך ביותר.מספר שנות נסיון,מכתבי תודה,פירוט תהליך הניתוח הסיכונים והתוצאות על ידי המנתח,מקום הניתוח ועלותו,תעודות המנתח ומעל הכל התרשמות אישית מאמינותו מקצועיותו ואישיותו.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחת פנים , איך בוחרים מנתח ? - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    17/09/2011

לאילנה היקרה שלום.
    ראי את ההמלצות שכתבו לך הבנות ואני חושב שהן המלצות נכונות.
    אם לאחר קבלת שתי התיעצויות לא הרגשת שלמה הרי שכפי שאת ציינת עלייך להתייעץ עם שלישי ואולי גם עם רביעי...
    אם עדיין לא בצעת את הניתוח או הטיפול המתאימים לך- עשי זאת וקבלי התייעציות נוספות

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    17/09/2011

כל הנכתב למעלה נכון.
    את חייבת להרגיש בטוחה שבידייך המידע הנכון כדי לקבל החלטה,שקיים תאום ציפיות ביינך ובין המנתח, ושהוא זמין לטפל בך לאחר הנתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    20/09/2011

לאילנה היקרה. את צודקת מאה אחוז ולעתים קשה מאוד לבחור ואולם כאשר עושים את הבחירה צריך לחוש מבתוכו שהבחירה היא נכונה. לאחר מכן - אמא שלי ז"ל הייתה אומרת שיותר טוב גרם מזל מקילו שכל....
    אני כמובן מתלוצץ ואולם את מוזמנת לבוא אלי או לאחד מעמיתי על מנת לקבל ייעוץ נוסף.
    אם את מחליטה להגיע אלי את מוזמנת לתאם פגישה עם מזכירתי סיגל בטלפון 0526089098 ולהגיד שבאת מפורם BEOK ולהביא עימך תמונה מגיל צעיר (רצוי תמונה מהחתונה אם ניתן....)
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    20/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לכמה שיותר רופאים

שרון
    14/12/2011

כן תלכי לכמה שיותר רופאים ותבקשי לראות נשים שעברו ניתוח פנים אצל אותו רופא ולא תמונות. אני נותחתי אצל רופא מומחה והיה לי איתו כימיה בשיחה ואיך הוא ינתח מאשר עם רופאים אחרים שהייתי שלא מצאתי כימיה איתם.
    אבל זה לא מה שרציתי ואני מאוכזבת ואני צריכה לחזור אליו והחליט מה אני עושה. רופא שעושה כמה שיותר ניתוחים יש לו ודאי יותר ניסיון מאשר רופא שלא מנתח הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    17/12/2011

לאילנה היקרה שלום.
    את המנתח בוחרים כמובן לפי כל הכללים הידועים ואולם משהו מאוד חשוב הוא שיש לך "קליק" עם המנתח בזמן הפגישה. אם יש לך את התחושה שאת רוצה לשים את פנייך בידי האיש שאת יושבת מולו. האם בנוסף לכל הדברים הרגילים כמו מצגת, נסיון מקצועי ,האם את חשה טוב עם האיש? האם את חושבת שאם תהיה ח"ח בעיה - הוא יהיה שם בשבילך.
    הבחירה היא לדעתי לאחר בירור ראשוני - אינטואיטיבית

שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו