מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללימור מקרה דומה לשלך נותחתי ע"י ד"עידית21/11/2011
הי לימור, נכנסתי לשאול שאלה, וראיתי את ההודעה שלך, גם אני אחרי 3 לידות יחסית רזה והיה לי עודף עור בבטן וסימני מתיחה בדיוק כפי שתארת, עברתי את הניתוח מתיחת בטן אצל ד"ר מאייר לפני שנתיים כמעט, גם אני חששתי מעניין הסימנים לאחר הניתוח, ומסתבר שככל שהזמן עבר העור כאילו ריפא את עצמו והסימנים בהירים וכמעט בלתי נראים, אני מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית שלי כיום, תהיי מוכנה לכך שיקח זמן עד שהעור יחזור לעצמו, היי סבלנית ובהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר ניתוח מתיחת בטן
מירי11/09/2013היי עידית מרגיע אותי שאת אומרת שככל שעובר הזמן התוצאה משתפרת לטובה אני שלושה חודשים אחרי ניתוח ויש לי בליטה באיזור התבור ונפיחות לא כמו אחרי הניתוח ממש אבל עדיין לא לגמרי ירדה הנפיחות האם גם לך היה ככה וכמה זמן הנפיחות הזאת עד שהיא תרד ואהיה עם בטן שטוחה .
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות לאחר ניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר23/09/2013נפיחות באתר הניתוח לאחר ניתוח מתיחת בטן הוא דבר די מקובל. יש להתאזר בסבלנות וברב המקרים הנפיחות אשר נגרמת מסיבות של הפרעה בניקוז הלימפטי - חולפת ללא טיפול .
לעתים הנפיחות בגלל תוך חלל הבטן אשר מן הסתם הוא מלא בתוכן של חלל הבטן ומתיחת הבטן אינה יכולה לטפל בו.
לעתים הידוק לא מספק של דופן הבטן יכול לגרום בחלק קטן מהמקרים להתבלטות כזאת או אחרת של דופן הבטן.
עלייך להתאזר בסבלנות ולהיות בקשר עם המנתח שלך על מנת לקבל תמיכה בתהליך
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר
מומחה לכירורגיה פלסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?