לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים.
    עידית
    24/11/2011

ד"ר שלום רב, אני נמצאת במצב של בלבול ולכן אשמח מאד לקבל הכוונה. . אני מעוניינת בשינוי בפנים . . בשנתיים האחרונות אני חשה הזדקנות . אני בת 46.וגם הפנים קטנו לפתע. ומאחר והבעיה מאד מציקה ומאז אני מסתכלת על פנים אחרות בכדי להבין מה מצבי. האני נוכחת לראות לא מעט מפורסמים עם פנים מלאות קורנות . . ללא סימני מתיחת פנים . . קראתי על השתלת שומן עצמי ורציתי לדעת לכמה זמן טיפול זה עמיד ?? מתי טיפול זה מחליף ניתוח פנים? האם אפשר לדעת אם ישנם טיפולים שמצעירים ונותנים נפח?
    חשוב לי שתדע שראיתי תוצאות של מנותחות פנים שלך והתרשמתי מאוד מהתוצאה הסופית, אך איני רוצה כרגע לעבור מתיחה מלאה בפנים, עוד מוקדם לי, וגם כלכלית קצת לא נוח כרגע..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים. - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    28/11/2011

נוכחנו לדעת שאין קשר בין הגיל הביולוגי והכרונולוגי.
    כדי לדעת מהיא בעייתך ואיך ניתן לסייע לך בדרך היעילה והמתאימה ביותר עליך להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מאייר יצחק לגבי ניתוח פנים. - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    29/11/2011

לדגנית היקרה.
    כיון שגם אני נמנה על מנהלי הפורם ממליץ לך למרות שפנית לדר מאיר הנכבד - להכנס לבלוג שלי באינטרנט תח השם אבישי וינברגר ולראות סרטון אחד לפחות וכן תוצאות של מלוי שומן.
    מלוי שומן הוא אך טכניקה אחת להצערת פנים ויש לבדוק אותך על מנת להחליט אם היא בלבד תניח את דעתך

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו