ניתוח פנים וצואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פנים וצואר
    שרון
    29/11/2011

לפני שנה עברתי ניתוח פנים צואר שדיים ועפעפיים. היום אני יודעת שזו הייתה טעות לעשות כל כך ניתוחים רבים בבת אחת ובגלל מקום העבודה וזמן עשיתי הכל יחד. כיוון שניתוח עפעפיים לא עלה יפה עשיתי את שוב אחרי שנה זה מה שהרופא אמר והפעם יצא מאוד יפה. איני יודעת מה קרה בניתוח הראשון אולי לפי דעתי כמה ניתוחים בבת אחת ויש כל מיני סיבות מה קרה שאני לא יודעת. שאלתי היא על ניתוח הצואר. כמו שאני ראיתי שהעפעפיים לא היה מוצלח הצואר לא כל כך מתוח ויש פס כמו פלטיסמה [שריר] ובבית אני מסתכלת במראה מהצד שאני מורידה את הראש יש לי תחושה של סנטר כפול זאת אומרת עוד שנה או שנתיים לא יראו כלל שעברתי ניתוח צואר שזה אמור להחזיק מעט יותר. העור מתחת לסנטר מתוח זה בסדר והפנים יצא יפה חלק.
    מה עושים? שדברתי איתו על זה הוא אמר שאי אפשר למתוח יותר מידי את העור. אבל שאני רואה נשים בטלויזיה שחקניות שאני יודעת שהן עברו ניתוח אין להן מה שלי יש,
    אני אוהבת שדברים יוצאים יפים הרי לשם כך עשיתי את הניתוח. אני מאוד מרוצה מניתוח הרמת הגבות והעפעפים שהרופא עשה לי שוב והפעם זה ממש יפה כי כך זה צריך להיות. בפעם הקודמת כנראה הוא עשה זאת בשיטה אחרת והגבות צנחו יחד עם העפעפיים כי אחת הייתה גבוהה ואחת נמוכה יותר לא סימטרי בקיצור. טוב לגבי הצואר מה לעשות? האם כך עלי לחיות עם התחושה שזה לא הכי הכי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פנים וצואר

הוספת תגובה

• ניתוח פנים וצואר - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    04/12/2011

לשרון היקרה. את מאוד קפדנית לפי דבריך וקשה מאוד לראות עד כמה את צודקת וכנראה שכן .
    לדעתי אין אפשרות לתת חוות דעת בנושא של הצלחה מלאה או פחות ממלאה ללא שתבדקי באופן מסודר.
    לכמה זמן יחזיק ניתוח כזה או אחר בפנים - זוהי שאלת המליון דולר ואולם עקומת גאוס לפנים היא - 7 שנים.
    למתוח ביקורת על עבודה של משהו אחר, זה דבר קל כמובן ,ואני תמיד נמנע מלהביע דיעה ללא שבדקתי בקפדנות.
    עלייך להבדק ואז אוכל להביע דיעה קרובה יותר למציאות.
    ברם לא חשוב כמה שנים עוברות - בעבודות מדעיות, המסקנה היא ,שתמיד תראי יותר טוב מאשר לפני הניתוח (הכוונה כמובן לניתוח מוצלח) אפילו אחרי שנים רבות.
    בכבוד רב
    דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פנים חוזר

שרון
    11/12/2011

דיברתי עם המנתח ואמרתי לו שאני לא מרוצה מתוצאות ניתוח פנים, שאני מורידה את הראש לא יתכן שיהיו לי קפלים בצדדים כי כך היה לי לפני הניתוח וגם סנטר כפול כפי שכבר כתבתי. השינוי הוא מזערי מלפני הניתוח והיום ולפי דעתי אני נראית אחת שמתאימה לניתוח פנים. החברות בעבודה אמרו לי את האמת רק אחרי שעברתי ניתוח הרמת גבות זה הדבר היחידי שהן רואות שינוי וזה כואב. כמו שאמרתי הרופא אמר שפגישה הבאה נדבר על זה. אני גם רואה שהעור בצואר כבר לא מתוח ואני כל הזמן רק על זה חושבת מה עשיתי ולא זה קרה לי. אם הוא יציע לעשות תיקון ולתקן את מה שלא בסדר האם עלי לדעת ולבקש ממנו איך הוא הולך לעשות זאת ואיך תראה התוצאה השנייה כי זה לא פשוט לעבור ניתוח פנים גם כאבים גם היעדרות מהעבודה . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צחוק הגורל

שרון
    11/12/2011

הייתי אמורה להגיע לפגישה לייעוץ אצלך במרפאה אך קבעו לי תור לעוד חודשיים וזה היה מאוחר מידי בשבילי. נזכרתי בזה עכשיו וזה עצוב בשבילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת גבות

מירי
    11/12/2011

שלום שרון, גם אני עברתי לפני שנה ניתוח פנים עם עפעפיים והרמת גבות. מיד אחרי הניתוח התברר שהרמת גבות נכשלה ובכוונתי לעשות את התיקון.
    מתלבטת אם לעשות הרמת מצח או להשאר רק בהרמת גבות.
    בינתיים במהלך השנה, המיתרים של הצוואר הפכו לבולטים ויש לי עור רפוי מעט מתחת לסנטר.
    אני חושבת שמצבי כמו שלך.
    אודה לך אם תשתפי אותי. כמו זמן החלמה של הרמת הגבות והאם כרוך בסבל כלשהו כמו יובש בעיניים ועוד.
    תודה מראש
    מתלבטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת גבות

שרון
    11/12/2011

כנראה אנו לא היחידות שתוצאות הניתוח לא משביעות רצון. איני יודעת או שניתוחי פלסטיקה בארץ לא מפותחים כמו בחול איני יודעת. חברתי בעבודה שלבעלה יש אח בברזיל וברזיל ידוע שהנשים אוהבות להתנתח. היא ספרה לי על נשים מהמשפחה שעברו ניתוחי פנים שזה מהמם. טוב אנו בארץ וכאן זה שונה. נכנסים לאתרים וכולם נראים מרשימים אלא רק אם מישהי קרובה עברה וראית אותה כך שאפשר להתרשם.
    אגב, היום ראיתי את אודטה דנין בטלויזיה והיא נראית נהדר ורואים שהיא נותחה ואני חושבת שבעלה מנתח לא בטוחה אפשר לשאול אותה.
    לפי דעתי לא רצוי לעשות חלקים. אם את צריכה לעבור הרמת מצח וגבות תעשי הכל כי זה משנה את כל הפנים ומוריד שנים זה בטוח. את צריכה לדבר עם הרופא על מה שאת מרגישה ותראי מה יאמר לך. אם לא תשביעי רצון ממנו תמיד תוכלי ללכת לפלסטיקאי אחר להתייעצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

מירי
    12/12/2011

שלום שרון,
    אמרת שעשית תיקון של הרמת גבות. האם סבלת מכאבים? אם כן כמה זמן? כמה זמן לקח לך להחלים ולצאת מהבית בלי סימנים (אם היו, היו הרבה?) הבנתי שאת מרוצה מהתוצאה, בת כמה את? כמנותחת פנים, הצוואר יצא לא משהו ויש מעט ריפיון, מאוכזבת, המצח שלי נראה יחסית בסדר, אמנם יש לי 2 קמטים דקים רוחביים ושני קמטים בין הגבות, לכן לא הייתי רוצה שחצי פנים יהיו חלקים והחצי השני פחות, אני חושבת שזה יבליט את הלא יפה, מה דעתך? האם הרמת גבות שיפר מעט את הקמטים שלך, אם היו?
    אודה להתייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו