מצח או גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצח או גבות
    מתלבטת
    10/12/2011

שלום רופאים יקרים,
    לפני כשנה עברתי ניתוח בעפעפיים, נשאר לי קפל בעפעפיים שנאמר לי שיש צורך בהרמת גבות או מצח. אני מתלבטת מה לעשות מבין שני הניתוחים.
    שאני מותחת את הגבות ומרימה אותן משני הצדדים המראה יפה מאד וכשאני מרימה את כל המצח וצידי הגבות המראה גם יפה מאד וכאן ההתלבטות.
    1. האם התוצאות שמתקבלות שונות?
    2. האם בהרמת הגבות ניתן למחוק את 2 הקמטים בין שתי הגבות? (ניתן לבטל את השריר?)
    3. האם בהרמת הגבות מעלימים את הקמטים שבצידי העיניים?(רגלי עורב)
    4. כמה זמן החלמה לכל ניתוח? הכוונה לצאת מבלי מייק אפ.
    5. בהרמת מצח נותרת צלקת דקה לרוחב המצח (למעלה), אם כדי להסתיר אותה צריך פוני, אז למה לעשות הרמת מצח שמסתירים אותו? מתי תיעלם הצלקת אם בכלל?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצח או גבות

הוספת תגובה

• מצח או גבות - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    17/12/2011

למתלבטת היקרה שלומות.
    יש לך המון שאלות ואולם נראה לי שקשה מאוד להתייחס לשאלותייך באינטירנט...
    אענה בכלליות לשאלתותייך ואולם התושבה היא כללית ולא ייחודית לך.
    בהרמת העיקרון היום המובילים מבצאים מעט יותר מתיחות מצח מאשר בעבר כיין שהרמת המצח או משאירה צלקת בקו השיער או משאירה צלקת בתוך השיער וגורמת לסילוק עור משוער באזור הקדמי. אי לכך היום משתדלים לבצע ניתוחים שמרניים לטפל בגבות צנוחות.
    בנושא הקמטים בין הגבות וצדי העיניים הטכניקות הניתוחיות אינן מביאות את התוצאה והיום ה"מחט" מחליפה את "סכין המתנחים" הווה אומר למי שהדבר באמת מפריע בוטוקס הוא פתרון מאוד מנח את הדעת נכון טיפולים חוזרים ואולם קיימת הצדקה במקרים שבהם קמטוטים אלה מציקים . יש לציין שמניית חברת אלרגן יצרנית בוטוקס מטפסת כל הזמן....
    בנושא הצלקות הצלקות נעשות טובות עם הזמן ואולם אינן נעלמות באופן מלא ולכן צריך להיות מאוד זהיר היכן חותכים ....

שלםך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו